VIDEO PAPARAZZI / Super ”tuși” în acțiune! Raluka, alături de nepoțelul ei, pe străzile Capitalei! Artista, mai atentă ca niciodată cu cel mic

Când vine vorba de nepoțelul ei, Raluka lasă deoparte orice treabă și își intră imediat în calitățile de.. ”mătușică”. Stai să vezi cum a fost surprinsă artista alături de cel mic, de către paparazzii Spynews.ro! Imagini de-a dreptul emoționante cu cei doi! 

Raluka nu are nevoie de prea multe prezentări, fiind una dintre cele mai iubite și apreciate artiste de la noi din țară. Cu un timbru aparte și mereu cu zâmbetul pe buze, focoasa șatenă a reușit să ajungă la inimile tuturor. Ei bine, lăsând deoparte calitățile muzicale, dacă vorbim de viața personală, vedetei i se potrivește de minune rolul de mămică, mai ales atunci când se ocupă în totalitate de nepoțelul său.

Și dacă nu ne credeți pe noi, imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro, cel mai tare site de știri mondene din România, vă vor demonstra asta din plin. Cum a fost o perioadă mai liberă din punct de vedere al concertelor, artista s-a gândit să dedice mai mult timp familiei, dar mai ales, nepoțelului său. Așadar, frumoasa Raluka a fost surprinsă în parc, pe bancă, în timp ce-l supraveghea pe cel mic. 

Super ”tuși” în acțiune

Îmbrăcată lejer, cu un tricou, niște colanți și cu role, deși era mai tot timpul cu telefonul în mână, vedeta nu l-a scăpat nicio secundă din ochi pe micuț. Raluka a avut răbdare ca nepoțelul ei să termine joaca, iar mai apoi, s-au îndreptat către mașină. După ce a pus în portbagaj trotineta celui mic, artista s-a urcat la volan și și-au continuat drumul. 

Raluka și nepoțeii, cadru plin de emoție

La scurt timp, paparazzii noștri au surprins imagini de-a drepul emoționante cu vedeta, cel mic și o altă nepoțică, mai ceva ca un cadru mama-copii. Focoasei șatene i se potrivește de minune rolul de mămică, căci s-a plimbat minute bune în șir alături de micuți, pe care i-a ținut de mână și i-a giugiulit încontinuu. Raluka, cu siguranță un exemplu de așa ”DA”! 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro