VIDEO PAPARAZZI / Syda, față în față cu părinții lui, după ce i-a oferit iubitei inelul! Oare a primit Sheila binecuvântarea „socrilor”?

S-a stârnit mare vâlvă pe internet, după ce o poză apărută cu Syda și iubita lui, Sheila, a lăsat de înțeles că la mijloc ar putea fi vorba despre o cerere în căsătorie. Da, fostul lui EBA i-a dat într-adevăr inelul iubitei, chiar dacă nu așa cum ne așteptam. Și, da, cei doi par să fie suficient de implicați în relați încât să bifeze încă un moment important pentru ei: vizita la părinți!

Totul a început încă de pe timpul zilei, atunci când paparazzii Spynews.ro i-au surprins pe Bogdan Ionescu, zis Syda, și iubita lui, în timpul unei ieșiri la restaurant. Cei doi s-au bucurat de puțin timp petrecut împreună și, dacă se întreabă cineva de unde și până unde a venit ideea unei mese romantice în plină zi, asta e pentru că aveau alte planuri.

Imediat după ce au terminat de mâncat, Syda și Sheila s-au urcat în mașină, acolo unde fostul Elenei Băsescu s-a... dezlănțuit. S-a asigurat că este prezentabil pentru vizita la părinții iubitei, scobindu-se puțin în dinți ce-i drept, apoi și-a aprins o țigară – că, na, emoțiile.

După ce și-au făcut puțin curaj, s-au îndreptat spre locuința părinților lui Syda (sau chiar a viitorilor socri, de ce nu), apoi au intrat și... Dumnezeu cu mila! Dacă părinții tânărului au fost mulțumiți de întâlnire și și-au dat binecuvântarea, asta nu știm. Cert este că acum, la câteva zile după ce s-a întâmplat marea întâlnire, au apărut zvonuri cum că Syda și Sheila s-au logodit. Zvonul a fost infirmat de Syda, care a explicat că i-a dat un inel cadou acum câteva luni și că la mijloc a fost doar o încurcătură de la un hotel.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro