VIDEO PAPARAZZI / Teodora Becali, îndrăgostită nebuneşte de un băiat de oraş! Primele imagini cu cei doi amorezi!

+7 click pentru
galerie

Băieţii de oraş le-au luat minţile fiicelor lui Gigi Becali! După ce Alexandra a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în compania unui băiat de bani gata, la finalul toamnei trceute, a venit rândul  Teodorei Becali să se afişeze în compania unui crai râvnit de mai toate frumuseţile Capitalei.

Fata cea mare a „Războnicului Luminii” este îndrăgostită de Mihai Theodor Mincu. Machedoanca îl iubeşte atât de tare pe „prinţişorul de Dobroești” încât, recent, a fost protagonista unui gest absolut neaşteptat pentru o tânără crescută într-o familie cu frica lui Dumnezeu. Până la acea faptă, care, cu siguranţă, nu va fi pe placul tatălui ei, Teodora a avut o zi cât se poate de plină.

Mai întâi, aflată la volanul noii sale „bijuterii” - un Range Rover, identic cu cel pe care sora ei, Alexandra Becali, şi l-a achiziţionat recent (IMAGINI, AICI), care a costat peste 100.000 de euro - aceasta a mers la shopping. Ea a ales un magazin specializat în comercializarea decoraţiunilor interioare şi a altor produse de folosit în casă.

Teodora Becali a petrecut mai bine de o oră printre marfăruile expuse, iar la final a părăsit magazinul cu câteva perne în formă de sul. Bucuroasă de rezultatul sesiunii de shopping, ea i-a dat un nevoiaş aflat în parcarea centrului comercial o sumă de bani.

De la cumpărături, fata cea mare a omului cu banii de la FCSB a mers direct într-o zonă de fiţe din Capitală, acolo unde o aştepta chiar iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, care, culmea, precum partenera sa, şi-a achiziţionat şi el o maşină nouă şi scumpă.

„Prinţişorul de Dobroești” a aşteptat ca tânăra machedoancă să coboare din maşina de lux, apoi a luat-o de gât. Astfel, Teodora Becali şi Mihai Theodor Mincu au intrat într-un restaurant de fiţe aflat în apropiere.

După ce au servit prânzul şi după ce, probabil, şi-au şoptit vorbe dulci, cei doi amorezi au părăsit localul cu telefoanele mobile în mâini. Băiat bun, Mihai Theodor Mincu i-a oferit o mică atenţie valetului care a avut grijă de limuzina sa şi de bolidul iubitei sale.

Apoi, cei doi tineri s-au urcat în maşinile lor şi au plecat de acolo, cu paparazzii Spynews.ro pe urme. Culmea, în loc să meargă acasă, Teodora Becali a cotit-o spre Dobroeşti, acolo unde îşi are reşedinţa „prinţişorul” ei.

  • Teodora Becali şi-a lăsat maşina aproape de vila în care locuieşte Mihai Theodor Mincu.

În schimb, Mihai Theodor Mincu a făcut un scurt popas la sediul unei bănci din Capitală. Apoi, acesta s-a retras şi el în „bârlogul” din Ilfov.

Teodora Becali a părăsit vila lui Mihai Theodor Mincu după câteva ore, timp în care doar ea şi iubitul ei ştiu ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cu muşchii încordaţi, Liviu Vârciu e unul dintre cei mai tari bărbaţi! Imaginile pe care toate femeile doreau să le vadă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Adriana Petrescu! Nemachiată nu mai este "Victoria Beckham" de România

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro