VIDEO PAPARAZZI / Teodora Becali, îndrăgostită nebuneşte de un băiat de oraş! Primele imagini cu cei doi amorezi!

+7 click pentru
galerie

Băieţii de oraş le-au luat minţile fiicelor lui Gigi Becali! După ce Alexandra a fost surprinsă de paparazzii Spynews.ro în compania unui băiat de bani gata, la finalul toamnei trceute, a venit rândul  Teodorei Becali să se afişeze în compania unui crai râvnit de mai toate frumuseţile Capitalei.

Fata cea mare a „Războnicului Luminii” este îndrăgostită de Mihai Theodor Mincu. Machedoanca îl iubeşte atât de tare pe „prinţişorul de Dobroești” încât, recent, a fost protagonista unui gest absolut neaşteptat pentru o tânără crescută într-o familie cu frica lui Dumnezeu. Până la acea faptă, care, cu siguranţă, nu va fi pe placul tatălui ei, Teodora a avut o zi cât se poate de plină.

Mai întâi, aflată la volanul noii sale „bijuterii” - un Range Rover, identic cu cel pe care sora ei, Alexandra Becali, şi l-a achiziţionat recent (IMAGINI, AICI), care a costat peste 100.000 de euro - aceasta a mers la shopping. Ea a ales un magazin specializat în comercializarea decoraţiunilor interioare şi a altor produse de folosit în casă.

Teodora Becali a petrecut mai bine de o oră printre marfăruile expuse, iar la final a părăsit magazinul cu câteva perne în formă de sul. Bucuroasă de rezultatul sesiunii de shopping, ea i-a dat un nevoiaş aflat în parcarea centrului comercial o sumă de bani.

De la cumpărături, fata cea mare a omului cu banii de la FCSB a mers direct într-o zonă de fiţe din Capitală, acolo unde o aştepta chiar iubitul ei, Mihai Theodor Mincu, care, culmea, precum partenera sa, şi-a achiziţionat şi el o maşină nouă şi scumpă.

„Prinţişorul de Dobroești” a aşteptat ca tânăra machedoancă să coboare din maşina de lux, apoi a luat-o de gât. Astfel, Teodora Becali şi Mihai Theodor Mincu au intrat într-un restaurant de fiţe aflat în apropiere.

După ce au servit prânzul şi după ce, probabil, şi-au şoptit vorbe dulci, cei doi amorezi au părăsit localul cu telefoanele mobile în mâini. Băiat bun, Mihai Theodor Mincu i-a oferit o mică atenţie valetului care a avut grijă de limuzina sa şi de bolidul iubitei sale.

Apoi, cei doi tineri s-au urcat în maşinile lor şi au plecat de acolo, cu paparazzii Spynews.ro pe urme. Culmea, în loc să meargă acasă, Teodora Becali a cotit-o spre Dobroeşti, acolo unde îşi are reşedinţa „prinţişorul” ei.

  • Teodora Becali şi-a lăsat maşina aproape de vila în care locuieşte Mihai Theodor Mincu.

În schimb, Mihai Theodor Mincu a făcut un scurt popas la sediul unei bănci din Capitală. Apoi, acesta s-a retras şi el în „bârlogul” din Ilfov.

Teodora Becali a părăsit vila lui Mihai Theodor Mincu după câteva ore, timp în care doar ea şi iubitul ei ştiu ce s-a întâmplat.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cu muşchii încordaţi, Liviu Vârciu e unul dintre cei mai tari bărbaţi! Imaginile pe care toate femeile doreau să le vadă

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini rare cu Adriana Petrescu! Nemachiată nu mai este "Victoria Beckham" de România

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro