VIDEO PAPARAZZI / Toate femeile vor înnebuni când vor vedea aceste imagini! Liber după divorţ, Florin Răducioiu a făcut senzaţie în Capitală!

+4 click pentru
galerie

Trecut printr-un mariaj care a durat 20 de ani şi tatăl a doi copii, Florin Răducioiu nu şi-a pierdut farmecul. Ba din contră! De când a divorţat de Astrid, „Marele Blond” pare că îşi trăieşte a doua tinereţe. Ultima apariţia publică a fostului mare fotbalist le va lăsa mască pe femeile care vânează bărbaţi celebri.

Faptul că a trăit în Italia o perioadă îndelungată de timp şi-a pus amprenta definitiv asupra lui Florin Răducioiu. Chiar dacă a ajuns la 48 de ani, fostul atacant din „Generaţia de Aur” a rămas un bărbat stilat, aşa cum îi stă bine unui mascul şcolit în ţara modei.

Recent, „Marele Blond” a făcut senzaţie într-un parc din Capitală. Îmbrăcat impecabil – la cămaşă şi la sacou – şi fără kilograme în plus, Florin Răducioiu a întors toate privirile. Cu toate acestea, fostul mare fotbalist le-a acordat toată atenţia unor prieteni italieni, care l-au însoţit la plimbare. Nici aceştia nu s-au lăsat mai prejos! „Macaronarii” au punctat şi ei la capitolul vestimentar.

După o plimbare de câteva minute, Florin Răducioiu şi amicii săi s-au oprit într-un restaurant de fiţe. Fostul atacant a fost într-o formă de zile mari. Acesta a pălăvrăgit de zor, semn că a trecut cu bine peste divorţul de Astrid.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adrian Mutu are de ce să fie mândru! Cum reuşesc Sandra şi mama ei să-l facă fericit pe „Briliant”

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Sunt sau nu la cuţite Ionel Dănciulescu şi Florin Bratu? Imaginile care spun totul despre relaţia dintre cei doi „câini”

Florin Răducioiu are o carte de vizită impresionantă. „Marele Blond” a evoluat pentru Dinamo, Bari, Verona, Brescia, Milan, Espanyol, West Ham United, Stuttgart, AS Monaco şi Creteil-Lusitanos. Fostul mare atacant este singurul fotbalist român care a jucat în cele cinci mari campionate din Europa: Anglia, Franța, Germania, Italia și Spania. Pentru echipa naţională, „Raducci” a evoluat de 40 de ori şi a marcat 21 de goluri. Alături de tricolori, el a participat la Campionatele Mondiale din 1990 și 1994, precum şi la EURO 1996.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro