VIDEO PAPARAZZI / Toţi bărbaţii ar vrea să aibă norocul lui Ovidiu Lipan Ţăndărică! Cum este tratat faimosul toboşar de către iubita sa

+4 click pentru
galerie

La 66 de ani, Ovidiu Lipan Ţăndărică este, fără îndoială, unul dintre cei mai norocoşi bărbaţi din România. Celebrul artist are o iubită care nu îl ţine sub papuc. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie!

În timp ce mai toţi reprezentanţii sexului tare se plâng de tratamentul pe care îl primesc din partea partenerelor de viaţă, Ovidiu Lipan Ţăndărică nu are de ce să se vaite. Îndrăgitul toboşar are alături o femeie care îl iubeşte nebuneşte şi care îi oferă toată libertatea de care are nevoie.

Zilele trecute, cei doi şi-au făcut apariţia în oraş, iar iubita artistului a fost protagonista unor gesturi de senzaţie. La un moment dat, Ovidiu Lipan Ţăndărică şi partenera sa au fost nevoiţi să o ia pe drumuri diferite. 

Abia plecată de lângă îndrăgitul baterist, rămas pe loc, în aşteptarea unui taxi, femeia a întors capul după acesta, semn că i-a venit greu să plece de lângă bărbatul ei. Ba mai mult, blondina a întors capul de câteva ori şi chiar i-a făcut cu mâna lui Ovidiu Lipan Ţăndărică.

Momentele de tandreţe s-au încheiat imediat după ce maşina pe care o aştepta artistul şi-a făcut apariţia. Fără să stea pe gânduri, celebrul bărbat s-a urcat în autoturismul respectiv şi s-a făcut nevăzut.

Taxiul s-a oprit în faţa unei cafenele de fiţe. Abia coborât din maşină, Ovidiu Lipan Ţăndărică a intrat în localul respectiv, dornic să se relaxeze.

Aşadar, toboşanul are o parteneră de viaţă de nota 10. Femeia îl adoră şi îl lasă să-şi facă toate poftele. 

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Imagini uluitoare cu soţia noului selecţioner al României! Nevasta lui Mirel Rădoi, surprinsă în timp ce încălca legea

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Primele imagini cu Florin Salam după ce a fost internat într-un spital din SUA! Celebrul manelist, momente uluitoare, la ceas de seară

Născut la 31 ianuarie 1953, în Iaşi, Ovidiu Lipan Ţăndărică este un muzician, compozitor și baterist de top, cunoscut ca membru a două formații marcante de muzică rock din România, „Roșu și Negru” și „Phoenix”. 

La 13 mai 2004, Ion Iliescu, pe atunci președinte al României,  i-a conferit artistului Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, Categoria D - "Arta Spectacolului", „în semn de apreciere a întregii activități și pentru dăruirea și talentul interpretativ pus în slujba artei scenice și a spectacolului”.

Ovidiu Lipan Ţăndărică este tatăl unui băiat, Alexander, muzician și el, stabilit în Germania. În vârstă de 28 de ani, acesta este rodul iubirii dintre celebrul baterist şi o jurnalistă de origine germană. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro