VIDEO PAPARAZZI / Tristan Tate nu are de gând să o piardă pe Bianca Drăguşanu! Ultimul gest făcut de milionar a lăsat-o fără cuvinte pe vedetă

+4 click pentru
galerie

Gurile rele au spus că s-a ales praful de relaţia dintre Bianca Drăguşanu şi Tristan Tate, însă cei doi îndrăgostiţi sunt mai fericiţi ca oricând. Dornic să le facă în ciudă cârcotaşilor, milionarul o răsfaţă de mama focului pe celebra sa iubită.

Fără îndoială, Bianca Drăguşanu este una dintre cele mai norocoase femei din România! Vedeta are un iubit de toată lauda, care nu încetează să-i facă surprize.

Recent, Tristan Tate i-a oferit superbei blondine o seară de neuitat într-un restaurant de fiţe din Capitală. Într-un cadru romantin, cei doi amorezi au servit cina şi au lăsat impresia că bârfele din ultima vreme nu îi afectează.

La finalul serii, Tristan Tate a fost protagonistul unor momente demne de un adevărat domn. Milionarul a ieşit din restaurantul respectiv ţinându-se de mână cu iubita sa şi l-a răsplătit cum se cuvine pe agentul de pază care a avut grijă ca maşina sa de lux să fie ferită de orice primejdie.

Ba mai mult, galant, Trsitan Tate i-a deschis portiera Biancăi Drăguşanu. Abia după ce s-a asigurat că vedeta s-a urcat în siguranţă în autoturismul de lux, acesta a urcat la volan. Gestul său nu a rămas fără răsplată. Bianca Drăguşanu i-a zâmbit iubitului său. Totul sub privirile atente ale paparazzilor Spynews.ro, care au filmat toate aceste momente.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / De data asta, aşchia a sărit departe de trunchi! Extravaganţa afişată de Gigi Becali nu e pe placul primei sale fiice! Iată ce preferă Teodora

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Adriana Antoni a cedat în faţa ispitei! În ce a dat iama, după ce a ţinut un regim draconic

Tristan Tate este fiul unui american get, beget, campion la şah, şi al unei englezoaice. Milionarul este campion la kickboxing, având două centuri. Acum el este comentator la Galele RXF.

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro