VIDEO PAPARAZZI / Tristan Tate rămâne un cuceritor desăvârşit! Iată cu cine încearcă să o înlocuiască pe Bianca Drăguşanu

+4 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu a rămas doar o amintire pentru Tristan Tate. Cuceritor desăvârşit, acesta este hotărât să o înlocuiască cât mai repede pe vedetă. Milionarul a pus ochii pe o blondină, pe care nu a ezitat să o scoată în oraş.

În timp ce Bianca Drăguşanu trăieşte o nouă poveste de dragoste, nici Tristan Tate nu stă degeba. În urmă cu câteva zile, celebrul milionar a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în plină acţiune, în compania unei femei.

Precum un adevărat domn, britanicul a ales să o răsfeţe pe reprezentanta sexului frumos într-un restaurant de fiţe din Capitală. Cei doi au fost însoţiţi de „Cobra”, fratele lui Tristan Tate, care, la rândul său, a avut alături o femeie.

Pentru mai bine de două ore, cei patru au stat de vorbă, iar de pe mesele lor nu au lipsit berea, cafeaua şi apa plată. Cu trabucul la purtător, Tristan Tate a părut într-o dispoziţie excelentă, gata să facă o nouă „victimă”.

Milionarul a stat la poveşti cu blonda, a zâmbit în repetate rânduri şi chiar a gesticulat de câteva ori. Cu vorbele la el, Trsitan Tate a fermecat-o rapid pe misterioasa femeie, care abia a rostit câteva vorbe, preferând să-l asculte pe craiul din faţa sa.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Frumuseţea costă scump! Sacrificiul pe care Alexandra Becali îl face pentru a avea un corp perfect

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Cum să nu o iubească Gică Popescu? Iată cum îşi întreţine corpul Luminiţa, soţia fostului mare fotbalist român

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate și-au spus adio la fel de repede precum a și început relația lor. După multe certuri, împăcări și despărțiri, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. În prezent, Bianca Drăgușanu se află într-o relaţie cu Alex Bodi, unul dintre milionarii alături de care Tristan Tate petrecea de zor în această vară. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro