VIDEO PAPARAZZI / Tupeu de milionar! Pentru el nu se aplică regulile. Dan Nicorescu, greșeală, după greșeală pentru a-și satisfice nevoile

+2 click pentru
galerie

Atunci când ești milionar, îți permiți să faci orice, chiar și să încalci regulile de circulație. Spunem acest lucru pentru că Dan Nicorescu este dovada vie a acestui fapt.

Milionarul Dan Nicorescu a fost surprins de paparazzii Spynews.ro pe picior greșit. Afaceristul duce o viață de lux, la care mulți nici nu pot visa, iar acest lucru îl face să creadă că lui îi este permis totul, chiar și să încalce legea.

Milionarul a fost surprins de colegii noștri în timp ce dădea o fugă până la farmacie. Pentru că ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, Dan Nicorescu a ieșit din casă pentru a-și reface stocul de…spirt! Doar că a avut ghinion!

Chiar și pentru o plimbare până la farmacie, Nicorescu nu a renunțat la eleganța care îl caracterizează. Afaceristul a avut o apariție de senzație atunci când a coborât din bolidul său de lux, roșu ca focul.

Milionarul a ales să poarte din cap până în picioare numai obiecte vestimentare de culoare albă, asortate cu jachetă crem, dar și o pereche de ochelari de soare de ultima fiță. Totuși, nu a uitat să ia cu el și borseta, cel mai probabil plină cu bani și carduri, pentru că un milionar nu iese altfel din casă.

Legea nu îl încurcă. Dan Nicorescu face doar ce vrea

După o cursă nebună prin București, afaceristul a oprit în dreptul unei farmacii, dar nu oricum, ci direct pe trecerea de pietoni. Lucru absolut neînsemnat pentru Dan, deși interzis prin lege.

După o tură prin farmacie, cu o falcă în cer și una în pământ pentru că nu s-a mai găsit spirt și pentru el, Nicorescu s-a întors la mașină de lux ce bloca trecerea de pietoni.

Deși se afla în interiorul bolidului, Dan Nicorescu nu a părut deloc jenat de faptul că bătrânii care doreau să traverseze strada, trebuiau mai întăi să îi ocolească mașina lui.

Afaceristul și-a pus toate lucrurile în ordine, iar abia apoi a decis că este momentul să elibereze trecerea de pietoni pe care a fost parcat timp de câteva minute.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro