VIDEO PAPARAZZI / Turcu’ dă, turcu’ plăteşte, iar Lucescu investeşte! În ce bagă „Il Luce” milioanele câştigate în Turcia

+5 click pentru
galerie

Ajuns la 72 de ani, Mircea Lucescu duce o viaţă de huzur! Chiar dacă nu a reuşit să califice naţionala Turciei la Campionatul Mondial de anul acesta, „Il Luce” este plătit regeşte de federaţia „otomană”. Reputatul antrenor român câştigă 3,5 milioane de euro pe an. Cu un asemenea salariu, tehnicianul s-a apucat să facă investiţii serioase în Bucureşti.

Maestru în ale fotbalului, Mircea Lucescu se pricepe de minune şi la afaceri. Acesta a achiziţionat recent un apartament în buricul Capitalei. Paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe „Il Luce” chiar în timp ce a mers să bată palma cu propretarul imobilului respectiv.

Aflat în ţară, tehnicianul român şi-a făcut timp să se vadă cu câţiva prieteni. Mircea Lucescu şi-a scos amicii la o cafenea de fiţe din Bucureşti. Timp de mai bine de o oră, „Il Luce” a stat la taclale cu amicii. La final, precum un adevărat domn, antrenorul a achitat nota de plată.

De la cafenea, însoţit de şoferul personal, Mircea Lucescu a mers într-o zonă de lux a Capitalei, acolo unde a vizionat un apartament. După ce a aruncat câteva priviri spre balconul locuinţei respective, a intrat în bloc şi a mers să vadă locuinţa.

Conform unor surse bine informate, Mircea Lucescu a cumpărat apartamentul cu pricina. Antrenorul urmează să renoveze locuinţa respectivă, iar apoi să o închitieze la un preţ pe măsura zonei în care este amplasat.

Citeşte şi: FOTO & VIDEO / Simona Halep s-a calificat în turul III la Australian Open! Numărul 1 mondial şi-a zdrobit adversara!

Citeşte şi: VIDEO / Prima reacţie a Simonei Halep, după ce s-a calificat în turul III la Australian Open!

În caiera sa de antrenor, Mircea Lucescu a avut rezultate remarcabile în Turcia. Cu Galatasaray, „Il Luce” a câștigat campionatul (2001-2002) și Supercupa Europei (2000), iar cu Beșiktaș și-a trecut în palmares titlu (2002-2003). Între 1981 şi 1986, tehnicianul a fost selecţionerul României.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro