VIDEO PAPARAZZI / Un milionar controversat, gest ruşinos în public. Credea că nimeni nu-l vede

+4 click pentru
galerie

Un milionar controversat a recurs la un gest extrem de ruşinos. În mijlocul străzii, când credea că nu îl vede nimeni, Costel Constanda, căci despre el este vorba, a fost surprins de PAPARAZZI SPYNEWS.RO, în timp ce se scobea în nas. Imaginile surprinse de colegii noştri sunt de-a dreptul ruşinoase.

Costel Constanda a fost surprins în bolidul său de lux, scobindu-se în nas. Da, este adevărat. Când credea că nu îl vede nimeni, în timp ce purta o discuţie telefonică, milionarul a decis că este momentul şi locul potrivit pentru a-şi curăţa nasul.

Afaceristului i-au trebuit câteva minute pentru a termina ceea ce a început, apoi a luat-o din loc.

Îmbrăcat lejer, dar destul de elegant, cu o bluză vişinie, pantaloni de culoare închisă şi un palton gri, Costel Constanda s-a îndreptat către o casă de schimb valutar, acolo unde a zăbovit preţ de câteva minute.

Pentru a se mai destinde, dar şi pentru că viciul a pus stăpânire pe el, până ce a ajuns la locul cu pricina, milionarul şi-a aprins şi o tigară, pe care a savurat-o în tihnă.

După ce, cel mai probabil, a schimbat o sumă de bani, milionarul şi-a continuat drumul.

De data aceasta, Costel Constanda a ajuns la o farmacie. Şi aici omul de afaceri a stat ceva timp, iar după ce a cumpărat medicamentele de care avea nevoie, s-a urcat din nou la volanul maşinii sale de lux.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro