VIDEO PAPARAZZI / Vasile Turcu se va răsuci în mormânt! Marius, fiul cel mic al regretatului afacerist, surprins în timp ce se urca băut la volan

+5 click pentru
galerie

Decedat de mai bine de un an şi cinci luni, Vasile Turcu nu are linişte nici în mormânt! Marius, fiul cel mic al regretatului om de afaceri, i-a întinat memoria celui care, printre altele, a fost acţionar al clubului de fotbal Dinamo. Tânărul a fost surprins de paparazzii Spynews.ro în timp ce se urca băut la volan.

„Morţii cu morţii, viii cu viii” pare să-şi spună, mai nou, Marius Turcu. Cu câteva zile în urmă, craiul de Dorobanţi şi-a făcut de cap pe o terasă de fiţe din Capitală. Alături de câţiva prieteni, fiul cel mic al lui Vasile Turcu a băut bere şi apă plată, a sudat câteva ţigări şi a stat la poveşti cu amicii săi.

Nimic neobişnuit, nu-i aşa? Fiecare om are dreptul să bea şi să fumeze în compania prietenilor. Problema e alta! După întâlnirea cu amcii săi, Marius Turcu a comis-o! Grăbit, în loc să cheme un taxi, tânărul s-a urcat la volanul autoturismului său. Fără să ţină cont de faptul că a consumat alcool, Turcu Junior a pornit la drum.

Rebelul familiei

În ultima perioadă din viaţa tatălui său, Marius Turcu nu a avut o relaţie bună cu acesta. Nemulţumit de faptul că băiatul său arde gazul de pomană, fostul şef al clubului Dinamo s-a certat cu fiul său cel mic în repetate rânduri. Ultimul scandal dintre cei doi a avut loc cu doar câteva zile înainte ca afaceristul să încerce să-şi pună capăt zilelor.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Fotbalist celebru, surprins în compania unor domniţe focoase! Nu i-a mai ajuns plaja şi le-a dus pe fete în apartament

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Andreea Tonciu nu mai ţine cont de nimic! Totul a fost filmat, direct pe stradă! Toată lumea se uita ca la urs la ea!   

Vasile Turcu a încercat să se sinucidă prin spânzurare, în ziua de 1 martie, în vila sa din București! Elena, soţia sa, l-a găsit în sala de fitness de la subsolul clădirii. Fostul şef din „Ştefan cel Mare” a încetat din viață, după opt zile în care fost internat în stare critică la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro