VIDEO PAPARAZZI / Vremurile în care tăia şi spânzura în politică au apus! Ce a ajuns să facă unul dintre cei mai influenţi oameni din România

+4 click pentru
galerie

Ajuns la 66 de ani, Viorel Hrebenciuc a fost, fără îndoială, unul dintre cei mai puternici oameni din România. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, celebrul politician a pierdut din popularitatea de care se bucura cândva.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au întâlnit pe Viorel Hrebenciuc pe o terasă de fiţe din Bucureşti. Îmbrăcat la patru ace, aşa cum îi stă bine unui bărbat de top, „Hrebe”, care nu cu mulţi ani în urmă era înconjurat de oameni care mai de care mai cunoscuţi şi mai influenţi, se afla singur în oraş.

Fostul lider al Partidului Social Democrat şi-a comandat de băut, apoi a privit în gol minute în şir. La un moment dat, ca să nu se plictisească, acesta a pus mâna pe telefonul mobil şi a sunat pe cineva. După ce a încheiat convorbirea respectivă, Viorel Hrebenciuc s-a ridicat de la masă, a achitat nota de plată, apoi s-a făcut nevăzut. 

Are o avere impresionantă

Viorel Hrebenciuc este un om care nu duce grija zilei de mâine. Gurile rele spun că acesta ar avea o avere de aproape un miliard de euro. Celebrul politician nu a confirmat niciodată că ar deţine o sumă atât de mare de bani. 

Politician de top

Viorel Hrebenciuc s-a născut la 7 august 1953, în Siminicea, Suceava. Între 1973 şi 1977, acesta a urmat studiile Facultăţii de Cibernetică Economică şi Statistică din cadrul Academiei de Studii Economice. 

În 1990, cunsocutul politican a devenit primar al municipiului Bacău şi prefect al judeţului cu acelaşi nume. Apoi, între 1992 şi 1996, Viorel Hrebenciuc a fost secretar general al Guvernului României. 

Printre altele acesta a fost deputat, vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, Lider al Grupului Parlamentar PSD din Camera Deputaţilor, preşedinte al Comisiei Parlamentului României pentru Integrare Europeană,preşedinte al Comisei Comune a Camerei Deputaţilor şi Senatului pentru elaborarea propunerilor legislative privind legile electorale şi preşedinte al Comisiei pentru afaceri europene a Parlamentului Romaniei.

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Când se află la volan, se crede number one! Gestul revoltător pe care Dacian Varga l-a făcut în trafic

Citeşte şi: VIDEO PAPARAZZI / Şomerul de lux al fotbalului românesc s-a dat cu „câinii”! Imagini rare cu MM Stoica, duşmanul numărul 1 al dinamoviştilor

Pe plan personal, Viorel Hrebenciuc este căsătorit cu Letiţia, alături de care are un fiu, pe Andrei. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest