VIDEO PAPARAZZI / Ziua bună se cunoaște la cumpărături! Complet echipată împotriva virusului, Oana Roman și-a luat fetița de mână și-au plecat la magazin...dar ghinion! Cum a fost surprinsă vedeta

+2 click pentru
galerie

După ce că nu a mai ieșit din casă de o bună perioadă din cauza pandemiei de coronavirus, Oana Roman e tot ghinionistă. Vedeta a fost surprinsă la cumpărături alături de fiica ei, dar a plecat de acolo exact cum a venit... cu mâna goală.

Pandemia de coronavirus a dat planurile peste cap tuturor, dar nici vedetele noastre nu sunt ocolite. Oana Roman a fost nevoită să-și anuleze toate proiectele și activitățiile, iar acum trebuie să stea în casă. 

Ei bine, Paparazzii SpyNews.ro au surprins-o pe vedetă cel mai probabil chiar în ziua în care avea de gând să facă mai multe cumpărăruri la un magazin din apropierea locuinței sale.

Însoțită de fiica sa, Oana Roman a parcat mașina lângă un supermarket, iar imediat s-a dat jos din bolidul de lux și i-a deschis portiera micuței Isa. Complet echipate împotriva virusului, cu mască la gură, cele două au intrat rapid în supermarket sperând cu siguranță să facă cumpărăturile pe care le-au avut pe listă.

Au ieșit din casă, dar au avut ghinion la cumpărături

Se pare că nu a fost o zi tocmai bună pentru vedetă, deoarece după mai multe minute petrecute în supermarket, aceasta împreună cu fiica sa au ieșit din magazin exact cum au intrat... cu mâna goală. 

Vedeta s-a îndreptat imediat către mașina sa din parcare, a ajut-o pe fiica ei să urce în bolid, iar imediat s-a așezat la volan și a plecat în trombă de pe loc.

Pandemia îi crează probleme mari cu banii

Situația pandemiei nu este ușoară pentru Oana Roman nici din punct de vedere financiar. Vedeta a declarat în urmă cu o lună de zile că deoarece i s-au anulat toate evenimentele, nici venituri nu mai are, așa că cel mai probabil va fi nevoită să apleze la pensia mamei sale.

”Nu încasez nimic în această perioadă și în curând ne vom baza pe pensia lui mama, dar ne vom reveni dacă rămânem sănătoși și încrezători”, spunea Oana Roman. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro