VIDEO / Paul Ipate, probleme mari cu orientarea / I-a scos din minţi pe cei din jur

Actorul Paul Ipate a reuşit să facă rost de o colecţie impresionantă de “urări”, după ce a blocat o parcare, fiindcă a avut probleme cu orientarea.

Ipate a fost surprins de paparazzii SPYNEWS în timp ce stătea cu SUV-ul fix în mijlocul drumului, blocând atât accesul către o parcare, cât şi ieşirea dintr-o alta. Nehotărât, Ipate se uita când în stânga, unde era o parcare gratis, când în dreapta, unde scria cu litere de-o şchioapă: “Parcare, 10 lei/h”. În timp ce un şofer îi făcea urări de bine, fiindcă nu putea ieşi din cauza lui, un altul i-a apărut, din spate, şi a început să îi dea flash-uri, ca să se pună în mişcare. Şi, ca un făcut, exact atunci se apucase şi un alt şofer să iasă din parcarea subterană, dând nas în nas cu Ipate. Văzând că actorul admiră peisajul şi nu are de gând să elibereze drumul, şoferul grăbit l-a ocolit prin stânga şi şi-a văzut de drum. După câteva minute, Paul Ipate s-a răzgândit şi n-a mai vrut să intre în parcarea descoperită. A dat cu spatele, a făcut vreo două manevre şi s-a îndeptat spre cea cu plată, deblocându-i drumul conducătorului auto care aştepta în spatele său.

După ce “Operaţiunea parcarea” a luat sfârşit, Ipate s-a grăbit să ajungă pe terasa unde îl aşteptau mai mulţi prieteni, şi-a aprins o ţigară şi a început să savureze o băutură răcoritoare, meditând, probabil, la cuvintele nesimţilor din trafic, care uneori nu sunt capabili să îi înţeleagă pe unii artişti.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro