VIDEO / Tatăl Deliei, prezent la botezul nepoatei sale. Primele sale declaraţii, în public: "Am fost emoţionat, aproape că plângeam"

+5 click pentru
galerie

Oana Matache își botează fetița! © captura video

Sora Deliei şi-a creştinat azi fetiţa. Părinții, nașii, Delia și soțul ei, Răzvan, dar şi bunicii micuţei Jessica au fost prezenţ la marele eveniment. Cu toţii au fost extrem de emoționați şi, la ieşirea din biserică, familia Deliei a acordat un scurt interviu.

Oana Matache, sora Deliei a fost extrem de încântată de faptul că preotul nu a băgat-o în cristelniţă pe fetiţa sa. "Totul a fost foarte liniştit. Fata a plâns puţin, nu au scufundat-o, au făcut totul foarte civilizat şi frumos. Ea mai are un nume: Cristina. S-a născut de Crăciun şi am spus că e păcat să nu o cheamă şi Cristina." a spus Oana Matache la Antena Stars.

Şi soţul Oanei, tatăl micuţei Jessica a declarat că a avut câteva emoţii: "A fost mai uşor ca la nuntă, am fost mai relaxaţi, am avut emoţii mai puţine ca la nuntă. Ne ajută bunicile... fac cu rândul, o dată pe noapte se trezeşte, în rest dormim."

Gina Matache este o bunică mândră şi a relatat că a avut şi ea emoţii destul de mari.

"Ne-a încurajat şi vremea şi am fost toţi, asta e important, totul a mers strună. Eu am stat cu copilul, cu altceva n-am ştiut cu ce să îi ajut. Delia pleacă şi o să îi facem noi mâine băiţa. Dacă mai vin şi alţi copii, îi aşteptăm bucuroşi." a declarat Gina Matache.

Pentru prima dată, şi tatăl Deliei, Ion Matache, a făcut declaraţii în public şi a afirmat că este bucuros că a putut fi alături de familia sa la acest fericit eveniment.

"E o bucurie mare. Am fost emoţionat, aproape că plângeam, dar m-am reţinut. Am simţit că le-a fost bine la toţi. Ne-am bucurat când ne-am revăzut. Foarte important este să crească copilul în dragoste, în iubire şi lucrurile astea trebuie să fie permanente, tot timpul. Este important să ne creştem copiii în spiritul creştin. Educaţia este importantă. Am întrebat-o pe Oana cum se îmbracă, este important să fii decent îmbrăcat în biserică." a declarat la Antena Stars, Ion Matache.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

C.L.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro