VIDEO PAPARAZZI / Vika Jigulina a refăcut scena din "Basic Instinct" în public! Imagini de infarct cu sexy DJ-iţa

+4 click pentru
galerie

Vika Jigulina are grija ca oriunde merge să facă pe toată lumea să întoarcă capul după ea! Sexy DJ-iţa, cunoscută peste tot în lume, a fost surprinsă recent de paparazzii www.spynews.ro la o terasă din Capitală, acolo unde s-a relaxat din plin.

Vika Jigulina, în vârstă de 33 de ani, are un corp demenţial, însă acest lucru nu mai este deloc un secret. Zilele trecute, în timp ce se relaxa la o terasă din Bucureşti, DJ-iţa de la Xtra Night Show a adoptat o poziţie foarte sexy, care ne-a dus rapid cu gândul la scena din "Basic Instinct", cu Sharon Stone. 

Îmbrăcată într-o pereche de colanţi extrem de mulaţi, scurţi până deasupra genunchilor, cu o cămaşă neagră şi încălţăminte sport, Vika Jigulina s-a bucurat de soare, muzica din telefon şi scaunele confortabile de la terasă. 

De remarcat este faptul că Vika a ieşit complet nemachiată, lasând la vedere faptul că are mare grijă de felul în care arată. 

Povestea fabuloasă a Vikăi Jigulina

"Am auzit că angajează ca DJ într-un club din Timişoara. M-au angajat dar fără niciun ban. Aşa am învăţat. Am ajuns să mixez când era clubul plin. Mi-am dat seama că tot ce a fost de învăţat am învăţat. Am început să primesc oferte reale. Ca şi rezident pe vremea respectivă primeam 100 de euro pe seară. Eu ştiam să fac bani. Cumpăram telefoane second hand, puneam carcasă nouă şi le vindeam cu 10 dolari în plus", a povestit Vika Jigulina recent. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro