Viorel Moldovan, ignorat de propria fiică! Ce a făcut Francesca în timp ce tatăl ei o aştepta la liceu

Viorel Moldovan, fostul "secund" al echipei naţionale. © Hepta

Ce a fost şi ce-a ajuns! Cândva un atacant de temut pe terenul de fotbal, Viorel Moldovan (44 de ani) este jucat pe degete de propria fiică. Imaginile surprinse de paparazzii Spynews.ro stau mărturie.

Elevă la liceu, Francesca Moldovan nu dă doi bani pe timpul tatălui său. Recent, „Moldo-Gol” a mers la şcoala la care învaţă fata sa, iar nervii i-au fost puşi la încercare. Fostul mare fotbalist a fost nevoit să -şi aştepte fiica câteva zeci de minute. Plictisit, Moldovan senior şi-a aprins o ţigară.

În timp ce tatăl său o aştepta în parcare, Francesca şi-a văzut liniştită de coversaţiile cu colegii. Deşi este doar o elevă, tânăra a sudat ţigările şi a stat la taclale cu prietenii. Când nu a vorbit cu colegii, Francesa Moldovan a stat cu ochii aţintiţi asupra telefonului mobil.

În cele din urmă, tânăra a catadicsit să se ducă la tatăl ei. Cei doi nu au stat împreună mai mult de câteva zeci de secunde. Francesca şi-a salutat părintele, i-a înmânat ceva, apoi s-a făcut nevăzută.

„Familia este cel mai important lucru din viaţa mea”, este motto-ul după care Viorel Moldovan s-a ghidat în viaţă, iar imaginile surprinse de paparazzii noştri dovedesc acest lucru. Fostul atacant al echipei naţionale este în stare să treacă peste orice atunci când vine vorba de fata sa.

Viorel Moldovan este căsătorit cu Elena. Cei doi au împreună doi copii, Gianluca şi Francesca.

Ca fotbalist, Viorel Moldovan se poate lăuda cu o carte de vizită impresionantă. Ca fotbalist, el a activat la echipe precum Gloria Bistriţa, Dinamo, Neuchatel Xamax, Grasshoppers Zurich, Coventry City, Fenerbahce, Nantes, Al Wahda, Servette Geneva, Poli Timişoara şi Rapid. Ca antrenor, Moldovan le-a pregătit pe FC Vaslui, FC Braşov, Sportul Studenţesc, Rapid şi Auxerre. El a fost selecţionerul echipei naţionale de tineret, dar şi secundul primei reprezentative.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro