S-au dus vremurile în care avea grijă de el. Un fost jucător al Generaţiei de Aur fumează de rupe şi mănâncă de la fast-food / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

S-au dus vremurile în care avea grijă de el. Un fost mare jucător al Naţionalei a fost surprins în ipostaze în care nimeni nu credea că o să-l vadă vreodată.

Fostul mare jucător nu prea mai are grijă de felul în care arată şi îi place să se răsfeţe cu tot ce îi pofteşte inima. Viorel Moldovan, pentru că despre acesta este vorba, a fost surprins de paparazzii Spynews la fast-food.

Viorel Moldovan a fost unul dintre cei mai disciplinaţi fotbalişti, iar în timpul carierei a avut mereu grijă de sănătatea sa, dar şi de felul în care arată. Acum, când şi-a pus ghetele în cui, Viorel Moldovan a început să nu mai ţină cont la ce mănâncă.

De asemenea, fostul mare fotbalist este un fan înrăit al tutunului. Paparazzii Spynews, căror nu le scapă nimic, l-au surprins pe fostul jucător al Generaţiei de Aur în timp ce trăgea cu patos dintr-o ţigară, în oraş, la fast-food, acolo unde îşi aştepta masa plină de calorii. Viorel Moldovan a achiziţionat mai multe cutii cu pizza, pe care le-a luat cu el acasă. Astfel, putem spune că după o carieră în care a fost nevoit să-şi ţină poftele departe, acum, Viorel Moldovan nu-şi refuză nimic şi se bucură de tot ce-i oferă viaţa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro