Adevărul despre transferul lui Adi Popa la Panathinaikos! Detaliul care îi dă fiori mijlocaşului stelist

Zilele lui Adi Popa la Steaua lui Gigi Becali par numărate. Jucătorul nu vrea să-şi prelungească înţelegerea cu vicecampioana României, iar latifundiarul este decis să-l cedeze în Grecia, la Panathinaikos.

Pentru că nu concepe să-l piardă gratis, în vară, pe Popa, patronul grupării roş-albastre a anunţat cu surle şi trâmbiţe că „Motoreta” va pleca în Grecia, în această iarnă. Becali a dezvăluit preţul pentru care mutarea s-ar putea realiza: „Pe Adi Popa îl dau acum la Panathinaikos. Îmi dau un milion de euro pe el. În locul lui vine Budescu. Am vorbit cu el. În mare e rezolvat. Își ia trei salarii de la chinezi și apoi vine la noi”.

Conform jurnaliştilor greci, Adi Popa şi-a dat acordul pentru a juca la Panathinaikos, dar, în acest moment, mutarea e întârziată de cerinţele Stelei. Gazzetta.gr a scris că oficiali clubului Panathinaikos „nu vor plăti o asemenea sumă pentru un jucător care va deveni liber în vară”.

Chiar dacă în acest moment tratativele dintre cele două grupări s-au împotmolit, mijlocaşul român are toate şansele să ajungă la Panathinaikos în vară, când contractul cu Steaua se va încheia.

Panathinaikos, clubul groazei

Deşi îşi doreşte să se transfere la gruparea elenă, Adi Popa ar putea fi lovit de ghion în Grecia. Pentru fotbaliştii români, Panathinaikos este un adevărat blestem. Dănuţ Lupu, Erik Lincar, Dumitru Mitu şi Lucian Sânmărtean au îmbrăcat şi ei tricoul „verzilor”, dar nu au reuşit să rupă gura târgului. Înzestrat cu un talent ieşit din comun, Lupu a prins doar 10 meciuri la formaţia greacă. Lincar şi Mitu au bifat împreună 16 partide pentru greci, 10 Erik şi 6 Dumitru.

Ceva mai norocos a fost Sânmărtean. El a jucat 24 de întâlniri pentru Panathinaikos. Tot puţin, având în vedere că Lucian a stat patru ani la echipă.

Atena, coşmarul lui Lupu

Dănuţ Lupu a trăit clipe înfiorătoare la Panathinaikos. După ce că a evoluat foarte puţin pentru formaţia greacă, fostul mijlocaş a ajuns cu cătuşele la mâini. Transferat cu forţa de la Dinamo, în 1990, la PAO, fostul internaţional a fugit de la Atena, după doar câteva luni. La insitenţele celor din „Ştefan cel Mare”, Lupu s-a întors în Grecia. Deranjat de atitudinea românului, preşedintele grupării elene, Iorgos Vardinoianis, i-a înscenat arestarea chiar la el în birou.

”Vardinoianis era la acea vreme al şaptelea om din stat. M-a chemat la el în birou, moment în care am fost <<ridicat>> fără nicio explicaţie şi întemniţat timp de două luni”, a povestit Dănuţ Lupu. Fostul mare internaţional român a fost învinuit că făcea trafic de maşini furate.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro