Adrian Mutu, făcut praf de un antrenor cu care a lucrat! “A pângărit fotbalul”

Adrian Mutu, managerul sportiv al FRF. © Hepta

Cornel Dinu a sărit la gâtul lui Adrian Mutu, după ce „Briliantul” a acceptat să lucreze cu administraţia Burleanu la Federaţia Română de Fotbal. „Procurorul” s-a arătat deranjat şi de faptul că fostul său elev de la Dinamo nu ratează nicio ocazie de a-l ridica în slăvi pe actualul preşedinte de la „Casa Fotbalului”.

„Mutu a dovedit că este doar un practicant al împroșcării cu salivă bolnavă prin mușchiul din gură. Nu mă așteptam la așa ceva de la un fost fotbalist, valoros fără dubii. Doar dacă este invalid de caracter ca și ceilalți, doar «colaboraționiști» ai «președintelui lor», un politruc și impostor vremelnic.

Cu toții și-au găsit acum un loc călduț la Casa Fotbalului, murdărind-o. Prin ceea ce fac și ei, și Mutu, au trădat și pângărit fotbalul care i-a scos în lume. Pentru mine sunt trecuți la dispăruți, fără nicio boare de regret”, a declarat, pentru gsp.ro, Cornel Dinu.

Citeşte şi: Un nume uriaş din fotbalul românesc l-a dat de gol pe Gică Hagi! „Regele” pleacă să antreneze în străinătate

Citeşte şi: Bombă în fotbal! Echipa care l-a avut antrenor pe Cosmin Olăroiu vrea un alt român! Cine e alesul

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro