În plină pandemie, luptătorii sunt duși pe o insulă secretă unde se vor duela. Ei nu știu exact unde / VIDEO

În plină pandemie, luptătorii sunt duși pe o insulă secretă unde se vor duela © Twitter

Coronavirusul a afectat extrem de tare lumea sportului. Marile meciuri care trebuiau să aibă loc în această perioadă au fost amânate sau anulate. Din cauza virusului ucigaș au sufieri și luptătorii din cadrul competiției UFC. Însă, chiar și așa, președintele UFC a găsit o soluție inedită. 

Astfel, pe o insulă privată, în plină pandemie de coronavirus, se vor desfășura luptele UFC de anul acesta. Anunțul a fost făcut chiar de președintele UFC, Dana White.

”Sunt la o zi sau două de a-mi asigura o insulă privată. Acum primim materialele de care avem nevoie, apoi dau startul luptelor internaționale cu luptători internaționali. Pentru că nu pot desfășura lupte în SUA, îi voi trimite pe luptători pe o insulă privată, acolo unde se vor lupta. Deci pe 18 aprilie vor începe luptele UFC”, a declarat Dana White, pentru presa internațională.

Intenția lui White este una fără precedent în istorie, mai ales că aceasta plănuiește să desfășoare lupte în fiecare săptămână. De asemenea, el spune că UFC are propriile avioane cu care luptătorii vor ajunge pe insula privată.

Joe Rogan va fi cel care va comenta fiecare meci ce va avea loc pe insula privată, conform lui White. Totodată, el a mai spus că din cauza crizei povocate de coronavirus, luptele se vor ține fără public. Așadar cei din ring nu vor avea susținători.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro