O cunoscută handbalistă româncă, desfigurată de o pastilă: "Doar colegele de echipă ştiu în ce hal puteam să arăt"

+2 click pentru
galerie

Ana Maria Berbece © Facebook

Ana Maria Berbece este extrema dreaptă a "naționalei" României şi are numai 18 ani. Adolescenta a trecut printr-o adevărată dramă în urmă cu ceva timp. Din cauza unei pastile administrate de doctorul echipei naționale, tânăra s-a confruntat numai cu probleme!

Din cauza unor dureri de stomac, Ana Maria Berbece a ajuns să se confrunte cu nişte simptome groaznice, cu dureri de capi şi alergii la nivelul pielii. 

"Am fost intoxicată, a fost o doză mult prea mare cu o pastilă, fiindcă acuzam dureri de stomac. Mi-a provocat alergie la trei săptămâni de la administrare. Conform spuselor medicilor, ar fi trebuit să se elimine din organism în 1-2 luni. Am rămas cu sechele în urma acestei alergii. Adică nu ştie nimeni ce se petrece cu organismul meu. Simptome groaznice, dureri de cap, alergii la nivelul pielii, peste tot pe corp, nu am cuvinte să explic, doar colegele de echipă ştiu în ce hal puteam să arăt, faţa mea, dacă mă vede cineva nu mă recunoaşte, este umflată, ce pot spune, îmi petrec majoritatea timpului stând în pat fiindcă nu rezist mult, atât. Nu doresc nimănui, în orice caz", a spus Ana Maria Berbece pentru telekomsport.ro.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro