Am aflat cine îi face echipa lui Nea` Puiu! Dezvăluiri senzaționale despre Iordănescu

După ce România s-a calificat la Turneul Final al Campionatului European de la Paris, învingând în meciul decisiv al grupei de calificare, cu scorul de 3-0 echipa Insulelor Feroe, Alex Iordănescu, unul dintre băieţii selecţionerului, a vorbit în exclusivitate pentru Spynews.ro despre lucrurile neştiute din viaţa tatălui său.


Fericit că România a obţinut calificarea la Turneul Final al Campionatului European de Fotbal sub comanda tatălui său, Alex Iordănescu, cel de-al treilea copil al familiei generalului a vorbit deschis despre tatăl său, făcând destăinuiri uluitoare despre acesta. „Sunt fericit că s-a obţinut această calificare pentru că, în ultima vreme, prea mulţi erau cei care s-au grăbit să-l critice. Eu cred că s-a uitat mult prea repede ce a făcut tata pentru fotbalul românesc”, a declarat Alex Iordănescu. Băiatul generalului ne-a vorbit însă despre „Tata Puiu”, povestind lucruri inedite despre acesta.

Alex Iordănescu a vorbit deschis despre tatăl său

„Acasă, tata, nu este cel pe care-l vedeţi la televizor. Este un om dedicat familiei, foarte calm, căruia îi place să citească foarte mult. Este la curent cu cu tot ceea ce se întâmplă în lumea fotbalului mondial. Când se apropie meciurile echipei naţionale sta de vorbă cu mine şi cu fratele meu, Andrei, despre cum ar trebui să arate echipa. Pentru că amândoi suntem în lumea fotbalului, ne cere părerea. Ne dă câte o foaie de hârtie, pe care noi scriem componenţa primului 11, în viziunea noastră. S-a întâmplat ca de multe ori să ţină cont de unele idei ale noastre. Caută tot timpul soluţii”, a explicat Alex Iordănescu.

Fiul selecţionerului ne-a precizat că, acasă, tatăl lui, nu îşi arată vădit credinţa în Dumnezeu, aşa cum o face la stadion, înainte de meciuri. „Este un om credincios şi asta s-a văzut mereu. Nu face gesturi gratuite. Chiar crede în ele. Mama însă are câteva icoane la care se roagă în mod special în timpul meciurilor. Şi noi am fost crescuţi în acest spirit al credinţei, dar nu ni s-a impus ceva vreodată”, a menţionat Iordănescu jr.

Tot de la Alex am aflat că înaintea fiecărui meci pe care tricolorii îl dispută pe teren propriu, acesta primeşte o vizită specială: „Eu, împreună cu fratele meu Andrei şi cu sora mea, merge să-i urăm baftă. Când merg la stadion sunt foarte tensionat, deoarece, ştiu că, din tribună, nu-l pot ajuta cu nimic”, a mai spus Alex care este student la Academia de Studii Economice.

Citeşte şi:

Victor Becali, tare şi în spatele gratiilor! Cum a câştigat fostul impresar un război de milioane de euro

A fost condamnat pe nedrept şi a murit cu dreptatea în braţe! Acum fiica lui Marcel Ţundrea cere o avere pentru fiecare an de puşcărie


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro