Antrenorul de la Steaua a fugit în Uganda! Vezi ce l-a făcut să ia o asemenea decizie șocantă

Uganda. Undeva în sud-vestul acestei ţări africane extrem, de sărace. Acolo îşi duce traiul de zi cu zi, în condiţii mai mult decât mizere, tribul Batwa, ai cărui membrii sunt cunoscuţi şi sub numele de pigmei. Acela este locul în care, acum, se află unul dintre antrenorii de la Steaua.

Alin Jivan, care în prezent este antrenor de gimnastică la clubul Steaua, a fost impresionat până la lacrimi de ceea ce a văzut în Uganda.

Alin Jivan, impresionat de ceea ce a văzut în Uganda!

 „Zilele trecute am vizitat Tribul Batwa, din Kabale și Kisoro (sud-vestul Ugandei) cunoscut și sub numele de pigmei. Batwa locuiesc în colibe mici, realizate în principal din bețe și iarbă. Am găsit acolo o sărăcie de nedescris, bărbaţi şi femei îmbrăcaţi sărăcăcios. Am văzut copii dezbrăcaţi şi desculţi care alergau curajoși prin noroi, pe o ploaie torenţială, doar ca să primească dulciuri. Unii dintre ei erau acoperiţi de noroi pe tot corpul, dar aveau un zâmbet dulce şi vindecător. Am văzut copii care îşi duceau frățiorii şi surorile în spate kilometri întregi şi copii de 4-5 ani cărând cărămizi pe cap. Aceştia trăiesc departe de civilizaţie, departe de tehnologie, nu au curent electric, sunt marginalizaţi şi nu beneficiază de respectul pe care îl merită orice fiinţă umană. De aceea, le-am oferit respectul nostru şi toată dragostea în Hristos Isus. Cu ajutorul lui Dumnezeu şi al celor care au donat pentru această lucrare, s-a început construcţia celei de-a 11-a case, care va fi gata în câteva zile. Pe lângă aceste case, în tribul Batwa din Kabale Misiunea Speranţa a ridicat o biserică”, a ţinut să precizeze Alin Jivan, fost campion la gimnastică și, de curând, botezat la penticostali.

Citeşte şi:

Andreea Bălan, ce s-a întâmplat cu posteriorul tău? Jennifer Lopez ar fi invidioasă pe "bombeul" ei

S-au căsătorit sau nu? Misterul relației dintre Andreea Bălan și Michael, spulberat de un alint de-al americanului


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro