Antrenorul echipei Arsenal Londra, confirmat cu COVID-19. Jucătorii se află în autoizolare

+2 click pentru
galerie

Antrenorul echipei Arsenal Londra, confirmat cu COVID-19. Jucătorii se află în autoizolare © Instagram

Vești proaste în lumea sportului! Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal Londra, a fost confirmat cu virusul ucigaș din China. Ca măsură de precauție, toți jucătorii echipei s-au autoizolat la domiciliu.

Anunțul a fost făcut public de clubul Arsenal, printr-un comunicat, confirmând astfel că Mikel Arteta, antrenorul echipei Arsenal Londra, a fost diagnosticat cu COVID-19.

Potrivit comunicatului, centrul de antrenament London Colney a fost închis după ce Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„Centrul nostru de antrenament London Colney a fost închis după ce antrenorul Mikel Arteta a primit rezultatul pozitiv la testul Covid-19, în această seară”, a declarat clubul Arsenal.

După aflarea acestui lucru, toți jucătorii din echipă sunt nevoiți să se autoizoleze. În același timp, și persoanelor care au intrat în contact cu antrenorul Mikel Arteta li s-a cerut să ia această măsură de precauție.

Totodată, după ce Mikel Arteta a fost testat pozitiv cu virusul ucigaș din China, Premier League a convocat o ședință de urgență la nivel de cluburi, în legătură cu programul viitoarelor meciuri care urmează să se desfășoare. Aceasta va avea loc vineri.

Între timp, cei de la Arsenal au transmis că încearcă să identifice cât mai curând persoanele care au fost în contact cu antrenorul echipei Arsenal Londra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro