Aroganţă supremă a lui Cristiano Ronaldo! Declaraţia prin care pune pe jar toată lumea fotbalului

Cristiano Ronaldo (31 de ani) nu se dezminte! După ce a fost declarat de FIFA cel mai bun fotbalist al anului 2016, starul echipei Real Madrid a făcut o afirmaţie care îi va supăra rău de tot pe rivalii săi.

„Nu am nicio îndoială că fac parte din istoria fotbalului. Acesta a fost întotdeauna țelul meu major, încă de când am început să joc: nu doar să devin un fotbalist, ci să fiu un star, să mă străduiesc întotdeauna să fiu cel mai bun”, a declarat Ronaldo într-un interviu acordat site-ului oficial al FIFA.

Pentru a le închide gura posibililor contestatari, CR7 a adus şi argumente în sprijinul declaraţiilor sale: „Trofeele vorbesc singure, fie că sunt titluri, recompense individuale sau recorduri. Este o sursă de mare mândrie, iar acesta mă motivează pentru a continua să muncesc în același mod”.

„Au existat multe campanii împotriva mea, în fotbal precum și în afara acestuia. Au vrut să mă lovească din toate părțile, însă The Best a fost The Best, iar acela sunt eu, deci sunt foarte mulțumit”, a încheiat vedeta portugheză.

SURSA FOTO: Hepta


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro