Asistăm la o împăcare a unui cuplu celebru din lumea sportului? Ce indicii există

Asistăm la o împăcare a unui cuplu celebru din lumea sportului? Ce indicii există

Dominic Thiem, finalistul Australian Open 2020, si Kristina Mladenovici formau unul dintre cele mai celebre cupluri din tenisul mondial, însă cei doi au decis să se despartă în luna noiembrie a anului trecut.

Idila celor doi jucători de tenis a fascinat întreaga lume încă din 2017, de când au început o relație. Mulți cred însă că despărțirea lor este doar o chestiune de moment, mai ales că au vorbit la superlativ tot timpul despre relația lor.

În plus, deși n-ai crede, se poate paria chiar pe o eventuală împăcare a celor doi. O eventuală căsătorie a lor în 2020 este creditată cu cota 9.00 la Pariuri Sportive Online la Fortuna, casă de pariuri ce este alături de tricolori încă din 2017.

Franțuzoaica a fost îndrăgostită până peste cap de tenismenul austriac si lăuda relația pe care cei doi aveau, cu doar trei luni înainte sa se producă despărțirea, în august 2019.

"Sunt foarte norocoasă cu relația pe care o am. Evident că ajuta în multe feluri să ai alături de tine o persoană care îți înțelege meseria si sacrificiile. Nu este ușor zi de zi, dar înțelegerea, iubirea si respectul sunt incredibile si sunt cea mai norocoasș", a afirmat Mladenovici în august 2019.

La finalul anului trecut, Thiem a acordat un interviu unui post de televiziune din Austria, în care a fost dezbătut și subiectul despărțirii de Kristina Mladenovici.

Tenismenul austriac a precizat că a avut o relație foarte bună cu Mladenovici, dar despărțirea s-a produs din cauza faptului ca programul celor doi nu coincidea foarte mult.

“E greu să ai o relație cât timp programul este diferit, când calendarul este încărcat și ești tot timpul în orașe diferite”, a explicat Thiem.

Pe parcursul relației, Thiem obișnuia să publice numeroase poze împreună cu Kristina Mladenovici pe contul personal de Instagram și nu se sfia să-i facă și declarații de dragoste, semn clar că iubirea dintre cei doi a fost la un nivel ridicat.

În schimb, Kristina Mladenovici a șters de pe contul de Instagram toate pozele pe care le avea împreună cu Dominic Thiem. Totuși, aceasta este o practică obișnuită în despărțirile cuplurilor celebre și nu reprezintă neapărat un indiciu că între cei doi relația este încheiată pe veci.

N-ar fi exclus ca o eventuală împăcare între cei doi să se producă în secret, având în vedere că Thiem și Mladenovici s-au întâlnit timp de câteva luni fără ca nimeni să știe.

În 2020, cei doi vor petrece o perioadă bună împreună la Tokio, unde vor participa la Jocurile Olimpice. Poate că inevitabilele întâlniri din Satul Olimpic le vor trezi multe amintiri celor doi și se vor gândi din nou la o relație care poate duce la o căsătorie.

Din punct de vedere sportiv, cei doi au început anul foarte bine. Dominic Thiem a ajuns până în finala de la Australian Open 2020, pierdută în fața lui Novak Djokovici, iar Kristina Mladenovici a câștigat la dublu același turneu, alături de Timea Babos.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro