Asta e cheia succesului! Cum îl ajută Gigi Becali pe Christoph Daum să învingă Danemarca!

Presiunea creşte pe umerii lui Christoph Daum, odată cu apropierea zilei de 26 martie când România se va confrunta cu Danemarca în preliminariile Campionatului Mondial din Rusia. Pentru a păstra şanse de calificare la turneul final de anul viitor, tricolorii au o singură variantă în faţa nordicilor: victoria.

Fără să vrea, selecţionerul nostru a primit un ajutor nesperat de la Gigi Becali. Conform surselor noastre, Daum se va baza la meciul cu Danemarca pe un contingent important de fotbalişti care au au sau au avut legătură cu Steaua.

Din primele informaţii, antrenorul german este decis să înceapă jocul de la Cluj-Napoca cu o formulă în care se vor regăsi opt jucători care au făcut pasul în fotbalul de performanţă la echipa patronată de „Războinicul Luminii”.

Postul de poratar va fi ocupat de Ciprian Tătăruşanu. În apărare vor fi prezenţi Vlad Chiricheş şi Alin Toşca, şi ei foşti stelişti. La mijlocul terenului, la închidere, se va afla Mihai Pintilii. Mai mult, trioul care se va sta în spatele atacantului va fi compus exclusiv din jucători care au făcut senzaţie la Steaua: Adi Popa, Nicuşor Stanciu şi Alex Chipciu. Vârful nostru, cel mai probabil, va fi Claudiu Keşeru.

Ceilalţi trei fotbalişti care se vor regăsi în echipa de start a lui Christoph Daum vor fi Romario Benzar, Dragoş Grigore şi Răzvan Marin.

Echipa probabilă a României pentru meciul cu Danemarca: Tătăruşanu – Benzar, Grigore, Chiricheş, Toşca – R. Marin, Pintilii – Popa, Stanciu, Chipciu – Keşeru.

Meciul România – Danemarca se va disputa duminică, 26 martie, de la ora 21:45, la Cluj-Napoca, în cadrul grupei E a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro