Atac violent împotriva preşedintelui FRF! „Fotbalul trebuie scos din prăpastia adusă de Burleanu!”

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, şi-a pus în cap "Generaţia de Aur". © Hepta

Se ascut săbiile în lupta pentru şefia Federaţiei Române de Fotbal! Pompiliu Popescu, fostul medic al echipei naţionale, în prezent susţinător al "Generaţiei de Aur", a expediat o scrisoare deschisă celor 265 de votanţi din cadrul Adunării Generale a federaţiei, în vederea viitoarelor alegeri pentru preşedinţia FRF.

Scrisoarea reputatului doctor reprezintă un îndemn ca actualul președinte al FRF să nu fie votat la alegerile din 2018.

„Sunt Dr. Pompiliu Popescu, medicul echipei naționale a României mai bine de un sfert de secol (1990-2016), medic, frate, părinte pentru toate generațiile subsecvente de fotbaliști români pe care i-am omenit, tratat, respectat și iubit.

Vin acum și mă adresez dvs. d-lor președinți ai tuturor cluburilor din ligile I, II, III, seniori, juniori, fotbal feminin, fotbal în sală, AJF și chiar liga a IV-a (care nu votează), cu rugămintea de a conștientiza că fotbalul românesc se află în punctul de decadență maximă și că există reale posibilități de a-l readuce la nivelul de performanță al “Generației de Aur” pentru care mulți dintre dvs. ați empatizat în stradă și v-ați simțit mândri că sunteți români.

Doresc să vă fac mențiunea că eu nu mă voi mai întoarce niciodată, derobându-mă astfel față de dvs., de orice interes viitor, dar voi continua să ajut jucătorii și fotbalul românesc prin multiplele posibilități medicale pe care le am.

Dezastrul fotbalului românesc în care se află și la care a contribuit din plin Burleanu, a primit în ultimul timp două importante “guri de oxigen”:

1. În plan material din partea Ordonanței Guvernamentale pentru ajutorarea sportului românesc de către primăriile locale (5% din bugetul local)

2. În plan afectiv emoțional, cererea tot mai mare din partea dvs. de a veni la conducerea fotbalului românesc a unor mari fotbaliști ai “Generației de Aur” de care sunteți convinși și legați sufletește că pot face totul pentru redresarea fotbalului românesc. Ultimii 2 ani și jumătate din cei 26 de ani ca membru al lotului Național al României, au fost sub comanda acestui personaj-Burleanu- care mi-a arătat ce dvs. niciodată nu vă veți închipui: este un om rău, artificial, preocupat numai de (propria) imagine, minciună și diversiune.

Vor fi alegeri într-un  moment crucial și într-un context special pentru fotbalul românesc, am simțit nevoia să trimit această scrisoare către toți votanții din Adunarea Generală pentru a încerca să le explic faptul că de opțiunea lor depinde distrugerea sau salvarea fotbalului românesc. Îi îndemn să fie atenți la grupuri de interese și la capcane electorale și îi rog să nu se lase amăgiți de darurile lui Burleanu.

Vă asigur că Generația de Aur este străină de orice interes sau grupuri de interese și vine în fața dvs. și alături de dvs. pentru a scoate fotbalul românesc din prăpastia în care a fost adus de “geniul” lui Burleanu”, a scris, printre altele, Pompiliu Popescu.

Citeşte şi: ŞOCANT! Un fotbalist din România a vrut să se sinucidă cu lanțul de la câine!

Citeşte şi: La un pas de tragedie! Un fotbalist aflat pe bicicletă era să fie omorât de o șoferiță!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro