Au înecat fotbalul în alcool! Topul celor mai tari beţii din ultimii cinci ani!

Patru jucători de la Dinamo au reuşit să pună pe jar toată suflarea fotbalistică din România. Convocaţi la echipa naţională de tineret pentru cantonamentul din Spania, Ionuț Nedelcearu, Patrick Petre, Alin Dudea şi Vlad Olteanu au comis-o în avionul care îi ducea peninsulă. „Câinii roşii” s-au îmbătat şi au fost excluşi din lot. Acesta nu este singurul episod bahic din fotbalul autohton.

Jucători consacraţi precum Nicuşor Stanciu şi Gabi Iancu au fost şi ei în centrul unor momente de genul acesta. În ianuarie 2012, după ce naționala Under 19 a fost învinsă cu un scor sever, 0-3, de Serbia, în deplasare, Iancu și alți tricolori au ieșit în oraș fără știrea antrenorului. Pentru ca tacâmul să fie complet, la revenirea la hotel, s-au îmbătat și au făcut scandal în camere. Directorul tehnic de atunci al FRF, Mihail Marian, a afirmat că Gabi Iancu ”se afla într-o suspectă stare de ebrietate”.

Tot în acel an, dar în vară, la returul cu Serbia, Vaștag, Puțanu, Brănescu, Ioniță, Dobrosavlevici, Ștefan Popescu și Gavra au consumat alcool şi au făcut prăpăd în cantonament. Selecţionerul Ovidiu Stângă a fost pedepsit de şefii federaţiei, pentru că nu a informat conducerea de la „Casa Fotbalului” de escapada bahică a fotbaliştilor. Olteanului nu i s-a mai prelungit contractul.

În august 2013, Gabi Iancu a recidivat. Nicuşor Stanciu i-a fost complice. Cu doar două seri înainte de duelul cu Insulele Feroe (2-2), cei doi au consumat băuturi alcoolice în hotelul în care era cazată echipa naţională de tineret. În dimineaţa zilei următoare, Iancu şi Stanciu au făcut scandal şi au decis să-şi cumpere alte sticle cu băutură.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro