Au sărbătorit prea devreme! Dinamo a ratat campania de transferuri! Detalii EXCLUSIVE

Dinamo a anunţat o campanie de transferuri cum nu s-a mai văzut de foarte multă vreme în „Ştefan cel Mare”. Planurile „câinilor roşii” au fost date rapid peste cap. Deşi s-au lăudat cu surle şi trâmbiţe, oficialii clubului bucureştean au dat-o în bară rău de tot. Rând pe rând, mai multe vedete au refuzat să vină sub comanda lui Ioan Andone.

Primul vizat de oficialii grupării din „Ştefan cel Mare” a fost Gabi Torje (27 de ani). Patronul Ionuţ Negoiţă a mizat pe faptul că mijlocaşul este disperat să îşi găsească repede o echipă, având în vedere că ruşii de la Terek Groznîi nu i-au acordat prea multe şanse. „Piticul” şi-a dat acordul să revină la Dinamo, însă şefii clubului din Rusia s-au sucit. Terek cere în schimbul internaţionalului român o sumă uriaşă, peste posibilităţile financiare ale roş-albilor: 1 milion de euro.

„Câinii” nu au avut mai mult noroc nici cu „bătrânelul” Florin Cernat. În vârstă de 36 de ani, gălăţeanul a preferat să-şi continue cariera la FC Voluntari. Dinamo i-a oferit lui Cernat 6.000 de euro pe lună, în timp ce clubul ilfovean i-a pus pe masă cu 2.000 de euro mai mult.

Dinamoviştii speră să spele ruşinea acestei campanii de transferuri total ratată prin aducerea lui Lucian Sânmărtean. „Magicianul” a purtat deja primele discuţii cu oficialii din „Ştefan cel Mare”.

Mijlocaşul în vârstă de 36 de ani pare a fi de acord cu salariul de 6.000 de euro, însă vrea bonusuri substanţiale, în funcţie de performanţele realizate. Conform surselor noastre, Ionuţ Negoiţă nu este dispus să pluseze. Astfel, şi acest aşteptat transfer ar putea deveni un fiasco total.

Refuzaţi de un simbol rapidist

Presaţi de Ioan Andone, şefii clubului Dinamo au încercat să aducă un fundaş central cu ştate vechi în Liga I. Alesul „câinilor roşii” a fost Marius Constantin (32 de ani). După câteva discuţii, fotbalistul a refuzat propunerea venită din „Ştefan cel Mare”. Motivul? Marius a considerat oferta de 4.000 de euro pe lună drept o glumă proastă. La ASA Târgu Mureş, grupare aflată în insolvenţă, Constantin câştigă aproximativ 6.000 de euro lunar.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro