Bombă în fotbalul românesc! Palmaresul Rapidului ar putea ajunge la un alt club!

Veste cutremurătoare pentru suporterii rapidişti. Palmaresul clubului dispărut de pe harta fotbalului românesc ar putea ajunge în proprietatea unei alte grupări.

CSM Bucureşti intenţionează să cumpere palmaresul Rapidului. Clubul Primăriei Bucureşti e decis să îşi înfiinţeze echipă de fotbal și doreşte să participe la licitația la care va fi scoasă la vânzare istoria formaţiei alb-vişinii, conform DigiSport.

Dacă va intra în posesia palmaresului Rapidului, gruparea municipalităţii se va numi CSM Rapid București. Ideea este susţinută de Rică Răducanu, legenda vie a clubului Rapid.

„Normal că ar fi bine ca cineva să preia echipa. Păcat de stadionul ăsta pe care-l face pentru 2020”, a declarat, pentru Pro TV, Răducanu.

Clubul Rapid Bucureşti a fost înfiinţta în 1923 şi a dispărut din fotbalul românesc anul trecut, când societatea care administra gruparea giuleşteană a intrat în faliment. În palmaresul Rapidului se găsesc 3 titluri, 13 Cupe şi patru Supercupe ale României.

După falimentul din 2016, două cluburi au început actualul sezon din Liga a V-a cu intenţia de a continua spiritul grupării giuleştene: AFC Rapid şi Mişcarea CFR. Ambele intenţionează să preia palmaresul Rapidului, după ce acesta va fi scos la licitaţie.

SURSA FOTO: Hepta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro