Camelia Potec, punct ochit, punct lovit! Trei personalităţi dintr-o lovitură. Ce a putut face în Elveţia, campioana olimpică la nataţie este de invidiat!

Pentru două zile, Camelia Potec, campioană olimpică la înot, preşedintele Federaţiei Române de Nataţie s-a aflat în Elveţia unde s-a întâlnit în doar câteva ore cu trei nume de top ale sportului mondial. De la sediul Comitetului Internaţional Olimpic Camelia a ajuns şi la sediile FIFA şi UEFA

Invitată de Federaţia Internaţională de Nataţie la o reuniune care s-a ţinut la sediul Comitetului Internaţional Olimpic, unde românca s-a întâlnit cu şeful olimpismului Thomas Bach, iar la sediile FIFA şi UEFA cu Christian Karembeu şi cu Ionuţ Lupescu, care a venit la întâlnirea cu marea campioană olimpică împreună cu soţia lui.

Ionuţ Lupescu alături de soţia lui , Flori. Camelia Potec împreună cu iubitul ei, Răzvan

Camelia alături de Christian Karambeu

Camelia Potec la întâlnirea cu Thomas Bach, preşedintele CIO

Au fost câteva zile pline. Mă bucur că am putut participa la această consfătuire olimpică din partea FINA. Despre cele trei întâlniri pe care le+am avut cu Thomas Bach, Karambeu şi Ionuţ Lupescu, pot spune că sunt încântată că am cunoscut nişte oameni deosebiţi”, a precizat Camelia Potec pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Indecizie în lumea sportului! Camelia Potec va alege înotul sau silicoanele?

Şi-a serbat ziua cu fast şi cu multe vedete! N-o să-ţi vină să crezi cine a participat la petrecerea de pomină!


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro