Cătălina Ponor, în lacrimi! Declarații EXCLUSIVE despre relaţia ei

În urmă cu aproape trei săptămâni Cătălina Ponor, triplă campioană olimpică la gimnastică, era nevoită să se folosească de cârje pentru a se putea deplasa. Totul ca urmare a unei accidentări. După 7 zile de recuperare la Viena, situaţia acum este dramatică. Sportiva este terminată!

Abia revenită în sala de antrenament de la Izvorani pentru a-şi continua pregătirea în vederea participării la Mondialele de la Glasgow, competiţie care va avea loc la finalul acestei luni, Cătălina Ponor „s-a rupt” din nou. Pentru a doua oară. De astă dată, se pare că problema de la muşchiul piciorului stâng e cu mult mai gravă, specialiştii constatând o posibilă ruptură. La auzul acestei veşti, Cătălina a izbucnit în lacrimi.

Cătălina Ponor rateză Mondialele de la Glasgow

„Este terminată. Îşi doreşte foarte mult să meargă la Mondiale pentru a ajuta echipa să se califice la Olimpiada de la Rio. Parcă e un făcut! Am să mă rog la Sfânta Cuvioasă Parascheva pentru a-i da putere să treacă peste aceste momente. Ca mamă, mi se rupe sufletul pentru ea, deoarece ştiu cât de mult îşi doreşte să participe la aceste Mondiale, a declarat Carmen Ponor, mama gimnastei, pentru Spynews.ro. Referindu-se la posibila despărţire dintre Cătălina şi iubitul ei, Tommy Ramos, mama sportivei a ţinut să precizeze pentru Spynews că nu e nimic adevărat.

Cătălina Ponor şi Tommy Ramos, un cuplu format în 2012

„Se scriu o mulţime de lucruri luate de pe net. Şi eu îmi pot modifca statusul de pe pagina mea de facebook, dar asta nu înseamnă că nu mai sunt cu persoana iubită!”, a precizat Carmen Ponor.

Citeşte şi:

Revenire bombă în gimnastica românească! Cătălina Ponor şi-a reluat antrenamentele

Imagini ABSOLUT DEMENȚIALE din cantonamentul gimnastelor de AUR! Vezi ce fac cu sărmanii bărbați care ajung în preajma lor


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro