Christoph Daum, după meciul cu Kazahstan: „Să fiți mândri de acești jucători”. Ce spun tricolorii

Selecționerul României, Christoph Daum, s-a arătat mulțumit de atitudinea fotbaliștilor la meciul cu Kazahstan. Antrenorul german este convins că tricolorii se pot califica la Campionatul Mondial din 2018.

“Sunt satisfăcut de cum ne-am organizat, cred că toată lumea poate fi mândră de jucători, ne-a lipsit finalizarea. La cum au alergat și cum s-au luptat, sunt o mândrie pentru țara lor, ar trebui să fim toți mândri, cresc de la meci la meci. Sunt mulțumit de cum a reacționat echipa. Tot ce am văzut în aceste zile de la jucătorii mei mă face să privesc cu optimism spre viitor. . Ce am văzut la jucători mă face să fiu pozitiv în ce privește calificarea”, a declarant, la TVR, Daum.

La rândul său, Cosmin Moți a taxat, la DigiSport, intrările dure ale adversarilor: „Nu a fost doar o duritate sportivă. Tot timpul simțeam că, parcă, vor să ne lovească intenționat. Au fost câteva lovituri la care cred că meritau cartonașul roșu. E frustrant când pierzi două puncte la un meci ca ăsta. Sper ca la finalul calificărilor acolo unde își dorește toată țara, la Campionatul Mondial. Sunt convins că se poate”.

Nicușor Stanciu a acuzat și el maniera de joc a gazdelor, dar și arbitrajul: „Având în vedere terenul și fotbalul foarte agresiv pe care îl joacă, eu zic că un egal e ok. Văzusem video de la meciul cu Polonia, văzusem intrări ale lor care nu sunt sancționate. Joacă foarte dur aici și nici aribtrii nu fac nimic. Avem cu toții lovituri pe la glezne, pe la față. Chiar eu am primuit un cot în față, dar arbitrii nu au luat vreo măsură”

Meciul Kazahstan – România, disputat la Astana, în Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din 2018, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

SURSA FOTO: FRF


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro