Îl mai ţineţi minte pe Claudiu Răducanu? Gafele lui încă stârnesc hotote de râs! Trebuie să citeşti asta!

Vi-l mai amintiţi pe Claudiu Răducanu? Fostul atacant stelist care a făcut rumoare printre fani cu naivitatea lui. Multe dintre boacănele lui Claudiu au rămas chiar şi peste vreme epocale! Să ne reamintim...

  • Întrebat de un reporter dacă ar vrea să se mute într-un apartament dintr-un bloc notes, fostul atacant stelist a spus non şalant că nu are nici o problemă dacă locuinţa e primită cadou.
  •  Forţat de conducerea echipei Electroputere Craiova (prima echipa la care a evoluat înainte de a se transfera la Steaua Bucureşti) să-şi facă şcoala de şofer pentru a-şi lua permisul, Claudiu a spus că lui nu-i trebuie aşa ceva, pentru că are buletin!
  •  Apropo de Electroputere Craiova, când s-a transferat de la echipa olteană  la Steaua, Claudiu a înnebunit de nervi după primul salariu. Motivul, la Electroputere lua mai mulţi bani pentru că îi primea în lei, aşa în dolari, erau mai puţine bacnote!
  •  Într-o vară, în timp ce se ducea cu autocarul echipei Steaua către un meci de fotbal, Claudiu Răducanu l-a întrebat contrariat pe Mirel Rădoi: "Băi Mirele, tot vorbesc ăştia despre Caniculă, că face zeci de victime! Dar, poliţia ce face? Nu-l prind să-l aresteze?"
  •  Pe vremea când juca în Spania, Aliuţă l-a rugat să-i dea şi lui Id-ul de mess. Răspunsul lui Răducanu: “Nu îl mai am, l-am uitat la Bucureşti!”

Foto: gsp.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro