Cristiano Ronaldo, mesaj sfâşietor după moartea lui Kobe Bryant. "Odihneşte-te în pace, legendo"

Cristiano Ronaldo, mesaj sfâşietor după moartea lui Kobe Bryant. "Odihneşte-te în pace, legendo" © Instagram

Vestea morţii lui Kobe Bryant a şocat o lume întreagă. Pierderea sa a lăsat urme adânci atât în inimile apropiaţilor, cât şi ale amiratorilor săi. Printre prietenii săi s-a numărat şi Cristiano Ronaldo, care, în amintirea regretatului sportiv, a transmis un mesaj dureros pe reţelele de socialiazare.

De la aflarea cumpitei veşti, pe reţelele sociale au curs mii şi mii de mesaje de condoleanţe pentru familia sportivului. Printre cei mai afectaţi sportivi a fost şi Cristiano Ronaldo, dovadă fiind mesajul sfâşietor pe care l-a împărtăşit cu fanii săi.

"Atât de trist să aud veștile sfâşietoare despre moartea lui Kobe și a fiicei sale Gianna. Kobe a fost o adevărată legendă și inspirație pentru atât de mulți oameni. Transmit condoleanțe familiei și prietenilor lui și familiilor tuturor celor care și-au pierdut viața în accident.  Odihneşte-te în pace, legendo💔", a fost mesajul postat de Cristiano Ronaldo pe contul său de Facebook, în dreptul unei fotografii cu regretatul sportiv.

Kobe Bryant s-a stins din viaţă duminică seară, 26 ianuarie, la doar 41 de ani. Baschetbalistul se afla într-un elicopter care s-a prăbușit în Calabasas, Statele Unite ale Americii. 

În elicopter se mai aflau alţi trei pasageri, dintre care un pilot. TMZ relatează că, potrivit primelor informații, aparatul de zbor s-a prăbușit în urma unui incendiu izbucnit la bord. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro