Cum a cumpărat Cosmin Olăroiu postul de antrenor al unei echipe de top! DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE!

+2 click pentru
galerie

Cosmin Olăroiu, antrenorul echipei Al Ahli. © Al Ahli

Cosmin Olăroiu (47 de ani) este, cu siguranţă, unul dintre cei mai în vogă antrenori români ai momentului. Plecat de ani buni în fotbalul arab, tehnicianul a devenit un nume important în deşert, acolo unde a câştigat sume impresionante de bani.

„Oli” a debutat în antrenorat în anul 2000, la doar 31 de ani, vârstă la care mulţi nici nu îndrăznesc să viseze că vor ajunge vreodată pe banca tehnică a unei echipe de fotbal. Totuşi, Cosmin Olăroiu a reuşit acest lucru. După o perioadă de trei ani în care a evoluat în Coreea de Sud (Suwon Bluewings) şi Japonia (Jeff United), acesta a decis să agaţe ghetele în cui. Imediat după ce a renunţat la cariera de fotbalist, Olăroiu a fost numit de Gino Iorgulescu „principal” la FC Naţional. Cum a fost posibil ca actualul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal să lase echipa „bancară”, o echipă care, la acea vreme, era pe val, pe mâna unui tehnician aflat la început de drum?

Ei bine, gura lumii spune că „Oli” ar fi pus la bătaie o parte din banii pe care i-a câştigat în Asia, câteva sute de mii de dolari, pentru a rezolva problemele cu care Iorgulescu, pe atunci preşedintele Naţionalului, se confrunta în „Parcul cu Platani”. Din propriul buzunar, Cosmin Olăroiu ar fi achitat salariile angajaţilor clubului şi ar fi plătit alte datorii. În plus, el a acceptat să pregătească echipa bleu-albastră fără nicio pretenţie financiară, decizie care i-a picat ca o mănuşă lui Gino Iorgulescu. Cu alte cuvinte, se poate spune că tânărul „Oli” şi-a cumpărat postul de antrenor.

Din acel moment, Cosmin Olăroiu şi Gino Iorgulescu au devenit cei mai buni prieteni. Cei doi au ajuns să fie asociaţi în afaceri. Cel mai de succes business al lor este un cunoscut lanţ de restaurante. După ce şi-a pus banii în joc şi s-a lansat în antrenorat, „Oli” a avut numai de câştigat. În România, le-a mai pregătit pe Steaua şi pe Poli Timişoara, apoi şi luat „zborul” în ţările arabe. Al Hilal, Al Sadd, Al Ain, naţionala Arabiei Saudite şi Al Ahli i-au adus faimă, dar şi o groază de bani. Practic, Cosmin Olăroiu a devenit un mic prinţ al deşertului.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

 

 


 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro