Cum s-a îmbogăţit cu 2 milioane de euro un greu din fotbal! Nu a mişcat nici măcar un deget!

+2 click pentru
galerie

Alexandru Chipciu şi Nicuşor Stanciu au devenit campioni ai Belgiei cu Anderlecht Bruxelles, chiar în primul sezon pe care l-au petrecut la gruparea de pe „Constant Vanden Stock”. Vestea l-a făcut cel fericit pe Gigi Becali.

Fără să mişte vreun deget, latifundiarul din Pipera s-a ales cu două milioane de euro, după ce Chipciu şi Stanciu au câştigat titlul în Belgia. Cum a fost posibil? Simplu!

Gigi Becali a acceptat să îl cedeze pe Stanciu la Anderlecht pentru 7,8 milioane de euro, însă a solictat ca în actele de transfer să se regăsească două clauze extrem de importante. În prima, „Războinicul Luminii” a cerut ca gruparea alb-violetă să îi plătească un milion de euro dacă jucătorul evoluează peste 50% din meciurile echipei. În cea de-a doua clauză, patronul clubului FCSB a solicitat încă un milion de euro dacă formaţia de pe „Constant Vanden Stock” devine campioană. Cum cele două lucruri s-au întâmplat, clauzele au devenit automat active.

În altă ordine de idei, cei doi fotbalişti români au avut o contribuţie importantă în câştigarea titlului de campioană de către Anderlecht. Alexandru Chipciu a jucat 2.574 de minute şi a reuşit să marcheze trei goluri şi să ofere opt pase decisive, în timp ce Nicuşor Stanciu a evoluat 1.391 de minute, a marcat de patru ori şi a dat trei pase decisive.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro