Declarații inconștiente ale unui fost sportiv: ”Am avut coronavirus și a fost mai ușor decât cu gripa!”

Declarații inconștiente ale unui fost sportiv: ”Am avut coronavirus și a fost mai ușor decât cu gripa!” © instagram

Un bun exemplu este fostul mare portar german Jens Lehmann. Acesta susține că a fost și el bolnav de coronavirus, și totuși consideră că "e mai ușor decât gripa".

”M-am infectat la jumătatea lunii martie și am suferit de o tuse și o febră ușoare, timp de o zi și jumătate. După două săptămâni de carantină, autoritățile m-au declarat din nou sănătos. Dar, sigur, persoanele cu risc trebuie să fie atente la virus. Probabil ajută și dacă ai o viață sănătoasă, așa cum am avut eu”, a spus fostul portar, pentru publicația germană Bild.

Fost sportiv infectat, afirmații controversate

Nu doar aceste declarații au deranjat. Sportivul a declarat, în urmă cu o săptămână, că își dorește reluarea fotbalului și revenirea spectatorilor pe stadioane, deși pandemia încă nu a luat sfârșit.

”De ce pe un stadion de 70.000 de locuri n-ar putea fi primiți 20.000 de fani? Dacă ar fi 10 metri distanță între ei, n-ar veni deloc în contact”, afirma fostul portar de la Arsenal sau Milan. 

După aceste afirmații, mai mulți suporteri germani și-au exprimat revolta, sfâtuindu-l pe fostul portar să își facă un control psihiatric.

Chiar și după valul de hate venit din partea fanilor, fostul fotbalist își menține ideea.

”Nu am auzit niciodată un argument rezonabil împotriva ideii mele. Dacă va fi pe stadion un om la fiecare al patrulea scaun, există suficientă distanță. Oricine încalcă regula distanței este dat afară și este interzis de pe stadion. Trebuie să repornim lucrurile în toate domeniile din Germania, pentru ca economia din țară să nu moară. Acest lucru se aplică tuturor sectoarelor economice, inclusiv fotbalului”, a mai precizat neamțul, în Bild, citat de DigiSport.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro