Doliu în lumea fotbalului! Fostul arbitrul Dan Lăzărescu a murit, la doar 49 de ani

Doliu în lumea fotbalului! Fostul arbitrul Dan Lăzărescu a murit, la doar 49 de ani © facebook

Fanii fotbalului au primit o veste tristă astăzi. Fostul arbitru Dan Lăzărescu a încetat din viață la doar 49 de ani, nemaiputând fi salvat de către medici.

Dan Lăzărescu a fost găsit prăbușit în baie, iar medicii chemați de urgență la fața locului nu au mai putut face nimic pentru fostul arbitru FIFA, decât să constate decesul acestuia.

Dan Lăzărescu a fost arbitru asistent la 92 de meciuri din Liga I și la 96 de meciuri din Liga a II-a. La doar 35 de ani, acesta s-a retras din funcție din cauza unor probleme de sănătate, fiind considerat unul dintre cei mai promițători arbitri ai generației sale.

După retragere, acesta a devenit vicepreședinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor.

„În timpul carierei am avut două operații la coloană. Anul trecut am făcut-o pe a treia. A fost foarte grav. S-a declanșat rapid. Doctorul mi-a spus că nu a văzut o asemenea hernie de disc. Anul trecut am ridicat ceva greu și s-a declanșat o pareză pe piciorul drept. Am rămas cu o semipareză. M-am mișcat foarte repede, în trei zile m-am operat. Recuperarea a fost foarte grea, 6 luni am mers cu două cârje și încă 3 luni cu o cârjă. A fost foarte grav. Dacă mai întârziam o zi cu operația, riscam să rămân paralizat de la brâu în jos”, a declarat Lăzărescu, în urmă cu un an, la Gsp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro