Dramă în familia lui Helmut Duckadam! Vestea care a picat ca un fulger: "CANCER!"

Necazuri mari în familia marelui portar Helmut Duckadam! Diana, nora lui a fost diagnosticată cu cancer.

Femeia, în vârstă de 34 de ani este mama a trei copii, iar drama prin care trece Diana a înduioşat inimile multor oameni care au început deja să strângă bani pentru a o ajuta pe nora sportivului. „Am 3 pitici (băiat de 10 ani, fetiţă de 6 ani şi fetiţă de 1 an şi jumătate). În august am facut pap-ul ca oricare altă femeie şi am primit nivel 4, adică suspiciune de cancer. L-am repetat în altă parte, alt medic, acelaşi rezultat. Am făcut rapid biopsie şi s-a confirmat aceaşi temere. Cancerul meu e unul infiltrativ, galopant şi situat în endocol", a declarat Diana, conform Adevărul.ro.

Diana Duckadam este căsătorită cu fiul fostului portar. În ianuarie ea o să fie supusă unei operaţii, până atunci urmând tratament naturist. Helmuth Duckadam este unul dintre cei mai mari portari pe care i-a avut România. El a scris istorie în anul 1986, în finala Cupei Campionilor Europeni, când a apărat, pentru echipa Steaua, patru lovituri de la 11 metri.

Sursă foto Adevărul.ro

Citeşte şi

Helmuth Duckadam, singur de Paşte! „Nici la biserică n-am fost. Am boicotat!” Vezi ce a păţit!

Helmuth Duckadam a izbucnit în direct! Eşecul Stelei de seara trecută l-au făcut să reacţioneze: "Este nesimțit. Un măscărici parvenit"

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro