Drama mamei Irinei Begu. Femeia are un motiv special pentru care suferă enorm în timpul meciurilor fiicei ei!

Irina Begu (nr 26 WTA), cotată drept una dintre cele mai valoroase jucătoare de tenis din România, este susţinută în permanenţă de mama ei. Doar că, femeia trăieşte mai mereu o adevărată dramă în timp ce fiica ei se află pe teren. Spynews.ro a aflat motivul!

Steluţa, mama jucătoarei de tenis Irina Begu, este considerată la locul său de muncă, una dintre cele mai bune specialiste în probleme econmice, motiv pentru care este foarte solicitată. Cum, de regulă, nu obişnuieşte să-şi însoţească fata la turneelee pe care aceasta le dispută, se întâmplă ca de multe  ori să se afle la serviciu în timp ce Irina dispută meciuri extrem de importante pentru cariera ei. Atunci femeia trăieşte cele mai mari emoţii pentru că nu are posibilitatea să urmărească evoluţia fetei ei şi să o încurajeze, cel puţin din faţa televizorului.

Steluţa Begu este cea care o susţine mereu pe Irina

De multe ori sunt în şedinţe care se prelungesc. Nimeni nu ştie când se termină.  La finalul acestora mă alşteaptă colegii pentru a-mi spune ce a făcut Irina. Nu este deloc simplu să trăieşti astfel de momente, dar când sunt la serviciu trebuie să-mi rezolv problemele pe care le am de rezolvat”, a precizat Steluţa Begu pentru Spynews.ro. 

Citeşte şi:

Simona Halep, eliminată în primul tur al turneului de la Wimbledon

Scrima aduce primele medalii pentru România! Ana Maria Brânză, aur la Jocurile Europene de la Baku


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro