"E o perioadă grea". Ce spune Reghe din cantonamentul Stelei

Laurenţiu Reghecampf a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre toate problemele pe care vrea să le rezolve. Antrenorul Stelei spune că mai are nevoie de un atacant, care va ajunge în zilele următoare.
"E o perioadă grea, în care jucătorii trebuie să acumuleze din punct de vedere al pregătirii fizice. M-aş bucura să nu avem parte de accidentaţi, lucrul ăsta fiind foarte important în astfel de perioade. Oricum, nu a fost o vacanţă lungă, deci nu au avut timp să piardă mult", a spus Laurenţiu Reghecampf la conferinţa de astăzi, citat de gsp.ro, despre cantonamnetul prin care va trece cu echipa.

Delegaţia Stelei a ajuns în Austria, unde se va desfăşura primul cantonament de vară al echipei conduse de către Laurenţiu Reghecampf. După o cursă de două ore cu avionul de la Bucureşti la Munchen, roş-albastrii au fost preluaţi de către autocarul clubului duşi la Westendorf. Echipa din Ghencea este cazată la Hotel Schermer. Steaua a ajuns în cantonament fără atacantul Raul Rusescu care a fost transferat la Sevilla pentru 2.5 milioane de euro.

Primele două antrenamente ale echipei vor avea loc astăzi.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro