FC Rapid, ajutor special pentru bătrâni, în plină pandemie de coronavirus. Dan Alexa și alte nume importante din fotbal s-au oferit drept voluntari

+3 click pentru
galerie

FC Rapid, ajutor special pentru bătrâni, în plină pandemie de coronavirus. Dan Alexa și alte nume importante din fotbal s-au oferit drept voluntari © Instagram

Virusul ucigaș din China continuă să ia vieți în întreaga lume. În țara noastră, numărul persoanelor decedate din cauza infectării cu COVID-19 a ajuns la 392. În plină pandemie, echipa FC Rapid le-a oferit un ajutor demn de lăudat vârstnicilor.

Pandemia de coronavirus a afectat pe toată lume. Cei mai vulnerabili, bătrânii, se simt neputicioși și se tem pentru sănătatea și viața lor. Pentru a le mai aduce puțin zâmbetul pe buze, oamenii cu suflet mare le-au sărit în ajutor și le-au pregătit o surpriză ce le-au bucurat sufletele.

Dan Alexa, Ovidiu Burcă, Antonio Sefer și Facundo Mallo au dat dovadă de altruism și și-au rupt o parte din timpul lor pentru a-i ajuta pe bătrâni. Aceștia s-au echipat corespunzător, ținând cont de toate măsurile de protecție și pentru o zi au fost în rolul de voluntari, împărțindu-le ajutoare persoanelor de peste 65 de ani din sectorul 1.

Gestul lor a devenit imediat viral, după ce a fost postat pe rețelele de socializare și au stârnit sute de reacții din partea internauților.

„📸 Ovidiu Burcă, Dan Alexa, Antonio Sefer și Facundo Mallo au fost în această dimineață voluntari într-o acțiune organizată de Primăria Sectorului 1, în care s-au împărțit ajutoare persoanelor de peste 65 de ani din sector. #Împreună, vom câștiga această luptă! #Rapid #FamiliaRapid #LegendaContinuă”, scrie pe pagina de Instagram a clubului.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro