Finanţatorul FCSB-ului s-a lămurit cu el! Nu mai are răbdare! Un jucător de naţională pleacă în Seria A

Patronul FCSB-ului s-a lămurit cu el! Nu mai are răbdare! Un jucător de naţională pleacă în Seria A

Ajuns în urmă cu doi ani de la FC Viitorul Constanţa, contra sumei de 700.000 lei, fundaşul dreapta al naţionalei României, Romario Benzar, n-a rupt gura târgului cu prestaţiile sale la FCSB, fiind mult sub ceea ce se aştepta toată lumea. Aşa că patronul ilfovenilor şi-a dat acordul ca jucătorul să dea curs unei oferte din Seria A.

Echipa italiană Lecce, nou promovată în Seria A este dispusă să ofere 2 milioane de euro pentru jucătorul timişorean, în tentativa de a construi o formaţie care să fie competitivă în acest sezon. Anunţul a fost făcut public de patronul celor de la FCSB, într-o emisiune sportivă, în care a recunoscut că sunt toate şansele ca mutarea să fie făcută.

Astfel, la doi ani distanţă, Gigi Becali obţine pe Romario Benzar un profit de 1.3 milioane de euro, mult sub cât se aştepta iniţial. Semn că şi-a pierdut încrederea în calităţile fundaşului de 27 de ani. În locul lui, pe postul de fundaş dreapta la FCSB rămân doi jucători: Claudiu Belu şi Mihai Bălaşa. În italia, Romario Benzar ar primi un salariu lunar de 45.000 de euro, de trei ori mai mult decât primea la FCSB.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro