Florin Andone a ratat transferul carierei! Ce forţă a Europei l-a vrut şi cum a picat mutarea

Florin Andone (23 de ani) s-a integrat perfect la Deportivo La Coruna şi a devenit unul dintre jucătorii de bază ai echipei galiciene. Cu toate acestea, atacantul român a ratat un transfer important. Motivul pentru care afacerea a picat este incredibil.

„În vară, am avut ofertă de la Galatasaray, înainte să ajung aici. Dar Cordoba nu s-a înţeles cu turcii. Pe fir a intrat Deportivo şi nu am ezitat. Am pierdut mulţi bani. E mult mai confortabil aşa, în Spania. În această iarnă, alte echipe s-au interesat de mine, dar nici nu am vrut să aud. Mă simt foarte bine aici şi nici nu aş fi vrut ca oficialii clubului să mă vândă. Oraşul e perfect, iar oamenii sunt respectuoşi şi politicoşi. Aici, am totul, deşi plouă cinci minute, iese soarele pentru cinci minute şi începe ploaia din nou”, a declarat, pentru „El Pais”, Florin Andone.

Atacantul a recunoscut că nu s-a integrat încă la echipa naţională, deşi se află printre tricolori de doi ani: „E ceva nou pentru mine. Mentalitatea e diferită faţă de cea din Spania. Sunt în naţionala României de doi ani, dar nu m-am integrat niciodată 100%. Dar nu regret nimic, sunt profesionist şi mi-am setat două obiective clare: să joc la echipa de club şi să fiu selecţionat în naţională”.

Florin Andone a dezvăluit care este cheia succesului de care se bucură în fotbalul spaniol: „Duc o viaţă sănătoasă şi sunt foarte ambiţios”.

SURSA FOTO: Hepta


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro