Sportul românesc ete un doliu. A murit unul dintre cei mai buni jucători ai perioadei de aur

+2 click pentru
galerie

Sportul românesc ete un doliu. A murit unul dintre cei mai buni jucători ai perioadei de aur © Foto: Facebook

Durere mare pentru fanii sportului românesc. Unul dintre cei mai mari foşti baschetbalişti ai României s-a stins din viaţă. Armand Novacek, pentru că despre el este vorba, a murit la vârsta de 82 de ani. Armand Novacek a fost unul dintre cei mai mari sportivi ai ţării.

Armand Novacek, un jucător iubit şi respectat de generaţii întregi

Armand Novacek a fost unul dintre cei mai mari jucători de baschet din România. Numele lui Armand Novacek este legat de clubul Steaua, acolo unde a scris istorie. Totodată, Armand Novacek a fost şi un jucător de bază al echipei naţionale în aşa numita perioadă de aur.

Armand Novacek a scris istorie în baschetul românesc în anii 19050-1960, iar în 1961 a reuşit chiar să câştige bronzul cu echipa la Campionatul European. După o carieră strălucitoare, Armand Novacek a decis că este timpul să se retragă în anul 1972.

Clubul Steaua, îndoliat de pierderea lui Armand Novacek

Vestea tristă a morţii lui Armand Novacek a fost dată de clubul Steaua, pe Facebook. Clubul îşi exprimă regretele faţă de dispariţia marelui sportiv şi îşi declară susţinerea faţă de familia îndoliată.

„Clubul Sportiv al Armatei Steaua București anunță cu regret trecerea în neființă a celui care a fost Armand Novacek. CSA Steaua București transmite sincere condoleanțe către familia îndurerată. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, este mesjul transmis de clubul Steaua pe Facebook.

Vestea morţii lui Armand Novacek i-a întristat pe fani

Chiar dacă Armand Novacek a decis să se retragă, iar în ultimul timp nu a mai apărut mai deloc în lumina reflectoarelor, toţi cei care l-au admirat de-a lungul carierei sale l-au iubit şi apreciat în continuare, astfel că vestea trecererii sale în nefiinţă i-a înduerat pe fani.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro