Adrian Mutu revine în fotbalul românesc. Ce dorință arzătoare are sportivul

+3 click pentru
galerie

Adrian Mutu revine în fotbalul românesc. Ce dorință arzătoare are sportivul © arhiva

Adrian Mutu și-a propus să revină în fotbalul românesc și își dorește foarte mult să preia o echipă, dar doar după ce va termina Licența Pro. 

Adrian Mutu este acum antrenor în Emiratele Arabe Unite la o echipă de tineret, însă sportivul nu exclude revenirea sa în fotbalul românesc. Fotballstul a declarat că își dorește să preia o formație din Liga I. 

„La anul vin acasă, că-mi termin și licența Pro. Poate voi prelua și o echipă din România. Momentan am refuzat oferte din România pentru că vreau să-mi termin experiența din Arabia. Petrescu, Pițurcă și Hagi sunt cei mai puternici antrenori din Liga 1. Ar fi o onoare pentru mine să joc împotriva lor. I-am urat baftă și lui Bogdan Argeș Vintilă pe banca lui FCSB. E un antrenor destul de bun din ce am auzit. Am o relație bună cu Gigi Becali, dar în momentul ăsta nu-mi trebuie FCSB”, a spus Mutu la Digi Sport.

Adrian Mutu are patru copii, pe Mario de 17 ani, din relaţia cu Alexandra Dinu, pe Adriana de 13 ani, pe Maya de 11 ani din căsătoria cu Consuelo, dar şi pe Tiago în vârstă de 2 ani din relaţia cu Sandra.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro