Dragoste pluteşte în aer! Cu cine se iubeşte fotbalistul Andrei Radu. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Dragoste pluteşte în aer! Cu cine se iubeşte fotbalistul Andrei Radu. VIDEO © Instagram

Dragostea pluteşte în aer pentru Andrei Radu. Fotbalistul are tot ce îşi poate dori un bărbat - succes, bani, o carieră în plină ascensiune, arată şi bine. Oare am omis ceva? Iubita! Da, da, aţi auzit bine, Andrei Radu este îndrăgostit până peste cap, iar noi avem dovada. 

Cine este oare domnişoara pe care fotbalistul nostru o mângâie atât de tandru? Este mai mult decât evident că între ei e o chimie puternică, după felul în care se comportă unul cu celălalt. Andrei Radu şi-a asumat noua relaţie şi a postat pe Instagram filmuleţul în care o alintă pe noua iubită. 

Şi a pus mâna pe ea. Dar în ce fel poate să arate domnişoara. Înaltă, forme voluptoase, picioare lungi, ochi mari şi chip angelic, potrivit Antena Stars. Cum să nu îi facă inima să bată cu putere fotbalistului? 

Iar ea, clar are de ce să-l iubească! Pe lângă faptul că este unul dintre cei mai chipeşi şi muncitori fotbalişti ai momentului, Andrei Radu are şi un suflet mare, mare! Vă reamintim că, la finalul victoriei cu Anglia din luna iunie, fotbalistul a fluturat mându cel mai important tricou pentru el: cel cu poza surorii sale, decedată în urmă cu 13 ani.

"Îți datorez tot! Te iubesc, Ema”, scria pe tricou. Atunci, sute de mii de oameni au fost impresionaţi de gest. Andrei Radu a izbucnit în lacrimi imediat. În urmă cu ceva timp, Andrei Radu mărturisea că i-a promis surorii sale că o va duce pe toate stadioanele din lume. Zis şi făcut! 

„E tricoul cu sora mea, care a decedat acum 13 ani, îl am de când eram în Italia. E un tricou pe care l-am făcut eu, ca o dedicație pentru ea...îl iau în poartă cu mine! Când eram mici i-am promis că o voi duce pe toate stadioanele mari din lume...” a spus Andrei Radu pentru Antena Stars

Andrei Radu s-a născut la 28 mai 1997, în Bucureşti. El şi-a făcut junioratul la Viitorul Bucureşti, FCSB şi Dinamo. Ca senior, portarul a fost legitimat la US Pergolettese, Internaţionale Milano, Avelino şi Genoa.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro